SkyShowtime обяви днес, че дългоочакваният втори сезон на хитовия сериал HALO

Свързани новини

19.12.2023 12:12

Сериалът Halo се завръща с втори сезон

Видян 1072 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

SkyShowtime обяви днес, че дългоочакваният втори сезон на хитовия сериал HALO ще се появи на платформата през февруари 2024 г. Епизоди 1-2 ще могат да се гледат ексклузивно в SkyShowtime от 9 февруари, а останалите епизоди ще се излъчват всяка седмица след това.


Във втория сезон Master Chief Джон-117 повежда екипа си от елитни спартанци срещу извънземната заплаха, известна като Заветът. След шокиращо събитие на безлюдна планета Джон не може да се отърси от усещането, че войната му е на път да се промени, и рискува всичко, за да докаже това, в което никой друг не иска да повярва - че Заветът се готви да атакува най-голямата крепост на човечеството.


Когато галактиката е на ръба, Джон се отправя на пътешествие, за да открие ключа към спасението на човечеството или неговото изчезване - Halo. Сериалът, чийто шоурънър и изпълнителен продуцент е Дейвид Винер (Brave New World), се развива във вселената, която дебютира за първи път през 2001 г. с пускането на първата игра HALO за Xbox®. Драматизирайки епичния конфликт от 26-и век между човечеството и извънземната заплаха, известна като Заветът, сериалът HALO преплита дълбоки и комплексни лични истории с екшън, приключения и богато илюстрирана версия за бъдещето.


HALO е с участието на Пабло Шрайбер (American Gods) в ролята на Master Chief, Spartan-117 и Наташа Макелхоун (Californication) в ролята на д-р Халси, които са и продуценти през този сезон. Сред останалите завръщащи се актьори са Джен Тейлър (поредицата игри HALO, RWBY) в ролята на Кортана, Бокем Уудбайн (Fargo), Шабана Азми (Fire), Наташа Кулзак (The Witcher), Олив Грей (Half Moon Investigations), Йерин Ха (Reef Break), Бентли Калу (Avengers: Age of Ultron), Кейт Кенеди (Catastrophe), Чарли Мърфи (Peaky Blinders) и Дани Сапани (Penny Dreadful). Сред новите попълнения в актьорския състав този сезон са Джоузеф Морган (Дневниците на вампира, The Originals) и Кристина Родло (Никой не излиза жив оттук, Световно първенство по футбол за бездомни).


Морган се присъединява към сериала в ролята на Джеймс Акърсън, страховит разузнавач, който е прекарал кариерата си в издигане по стъпалата на секретната Служба за военноморско разузнаване на СС на ООН. Родло е Талия Перес, ефрейтор, специализирал лингвистика в комуникационното подразделение на тайната служба на военноморското разузнаване на Съвета за сигурност на ООН, новобранец, който все още не е видял истинска битка.


Завръщащата се от първи сезон, Лаера (Фиона О'Шонеси) е довереницата, съпругата и партньорката на Сорен в престъпленията. Синът на Сорен и Лаера, Кеслър (Тайлан Бейли), е имал сравнително спокойно, макар и необичайно детство, израствайки в the Rubble. HALO е продуциран от SHOWTIME® в сътрудничество с 343 Industries и Amblin Television. Изпълнителен продуцент на втория сезон на HALO е Дейвид Винер заедно със Стивън Спилбърг, Дарил Франк и Джъстин Фалви за Amblin Television. Кики Уолфкил е изпълнителен продуцент за Xbox/343 Industries, заедно с Ото Батурст и Тоби Лесли за One Big Picture и Джан Паоло Варани. Сериалът се разпространява в международен план от Paramount Global Content Distribution.

 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв