Рая Белева
01/04

Свързани новини

17.10.2023 12:13

Рая Белева е съпругата на Асен Блатечки в Клетката

Видян 1430 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И красивата актриса Рая Белева се присъедини към звездния състав на най-актуалния сериал на НОВА ТВ Клетката. Рая, която до момента е позната предимно в комедийното си амплоа, сега поема ролята на един силно драматичен образ - този на бившата съпруга на персонажа на Асен Блатечки.



"Може би много от зрителите очакваха от мен отново забавна роля", споделя Рая, визирайки образа на леконравната тв водеща от сериала Сутрешен блок, в който играеше редом до големия Тодор Колев. "Но Клетката е напълно различен и като сюжет, и като начин на снимане и съответно аз съм много по-различна от очакваното".  


Макар в последните години изявите пред камера за Рая Белева да не са така чести, актрисата се изявява в национален ефир всеки ден. Рая е една от най-популярните радиоводещи, а предаването й Power Request по Radio Fresh! се радва на изключително висок рейтинг. Преди няколко месеца актрисата се присъедини и като един от главните подкастъри в иновативната подкаст платформа RADIOCAST, където нейни гости са: Катерина Евро, Иво Аръков, Алекс Алексиев, Весела Бабинова, Лили Гелева, Боряна Братоева и още от най-популярните арт имена.



Възторжените коментари от нейните почитатели в социалните мрежи не спират след всяко нейно радио предаване или подкаст, а вече феновете се опитват да разгадаят и каква ще бъде съдбата на героинята й в Клетката.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак