Защото на Коледа се случват чудеса, достатъчна е само щипка магия, чаша горещ ябълков сайдер край камината и някой, когото да целунеш под имела. Писателката Джени Хейл пише летни и коледни романи.

Свързани новини

21.10.2022 15:46

Приказна история за вълшебството на Коледа

Видян 1642 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Приказна история за вълшебството на Коледа и шанса да получиш подаръка, за който винаги си мечтал. Очаквайте „Коледа край камината“  на 18 октомври. За Лайла, която е загубила родителите си, коледните празници са най-тежкият и самотен период. Тази година обаче тя ще посрещне празника с най-добрите си приятелки в кокетни вили насред заснежените склонове на Тенеси.


Но очакваната зимна приказка се оказва мираж – градчето е скучно и почти безлюдно, а вилите са занемарени. Момичетата се колебаят дали да не анулират резервацията си, но сърце не им дава да разочароват собственичката, милата вдовица Елинор.


Затова се залавят да вдъхнат нов живот и коледен дух на вилите. Налага се приятелките на Лайла да си тръгнат преждевременно, но тя остава, за да довърши реновирането. А и така ще има възможност да опознае Тео, грубия и надменен собственик на местното кафене. Младата жена обаче е заинтригувана да разбере какво се крие под непроницаемата му външност. Дали тази година най-накрая няма да получи подаръка, за който винаги е мечтала? Защото на Коледа се случват чудеса, достатъчна е само щипка магия, чаша горещ ябълков сайдер край камината и някой, когото да целунеш под имела. Писателката Джени Хейл пише летни и коледни романи. През 2017 г. Hallmark Channel адаптира книгата й „У дома за Коледа“ в пълнометражен филм.


На топъл прием у нас се радват и останалите заглавия на писателката - „Всичко започна на Коледа“ и „Винаги ще има Коледа“, както и трите летни романа „Лято край Брега на светулките“, „Къща край брега на светулките“ и „Лято край морето“. В ексклузивно интервю за предаването на БНР „Нощен Хоризонт“ Джени Хейл споделя: „Като дете живеех с мисълта, че порастваш, намираш си работа, която харесваш като цяло, ставаш родител.


Вече като възрастна открих, че ми харесва да преподавам и че го правя добре. Бях начална учителка в продължение на 18 години. И изведнъж в главата ми се появи идеята да напиша книга. Реших да го направя. Нямах много опит в това. Ето защо започнах да се интересувам от процеса на писане на една книга. Така започна моята нова кариера, която се разви дотолкова, че спрях да преподавам.


Понякога хората си казват: „О, трябва да напиша книга, да направя това или онова“, без да мислят, че наистина могат да постигнат това, което искат. Според мен тази е причината хората да не следват мечтите си – защото не смятат, че е възможно. Аз обаче съм убедена, че всичко е възможно.


За тези, които са готови да положат достатъчно усилия.“. Тази увереност Джени Хейл вплита и в своите романи. С наближаването на коледния сезон ИК „Хермес“ ще зарадва феновете с новата й книга - „Коледа край камината“. Една приказна история за вълшебството на Коледа и шанса да получиш подаръка, за който винаги си мечтал.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион