Свързани новини

10.09.2019 13:39

Представиха филма Форд срещу Ферари в Торонто

Видян 1944 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Филмът Форд срещу Ферари, проследяващ битката между автомобилните гиганти за надмощие и слава на състезанието за издръжливост 24-те часа на Льо Ман през 1966 г., беше представен на кинофестивала в Торонто, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.


Изпълнителите на главните роли във филма, режисиран от Джеймс Манголд - Мат Деймън и Крисчън Бейл, споделят, че след участието си във филма са придобили нов респект към автомобилните състезатели. Деймън се превъплъщава в образа на американския конструктор Карол Шелби, нает от Хенри Форд да проектира автомобил, с който да прекрати доминацията на Ферари. На Крисчън Бейл е поверена ролята на британския състезател Кен Майлс. Филмът Форд срещу Ферари ще излезе на екран в САЩ на 15 ноември.


На специална гала в понеделник вечер в рамките на кинопроявата бяха почетени актрисата Мерил Стрийп - звездата на представения в същия ден филм Пералнята, актьорът Хоакин Финикс, очаровал публиката и критиката на завършилия преди броени дни кинофестивал във Венеция като Жокера в едноименния филм на Тод Филипс, който спечели наградата Златен лъв, и режисьорът Тайка Уайтити.


Уайтити беше почетен с режисьорска награда Ебърт за цялостно творчество. Продукцията му Джоджо заека, чието действие се развива в нацистка Германия, беше представена на кинофестивала в Торонто в неделя. През уикенда на фестивала беше показан и филмът Dolemite Is My Name, отбелязващ своеобразното завръщане на Еди Мърфи. В продукцията на Нетфликс, режисирана от Крейг Брюър, Мърфи се превъплъщава в образа на американския актьор, комик, музикант и певец Руди Рей Мур. Съдейки по възторжените прием и отзиви, ролята е една от най-добрите в кариерата на 58-годишния Еди Мърфи.


Източник: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Капито, копито? 10.09.2019 14:59

    Научете най-после българска граматика. Недопустимо е в официални СМИ да се правят такива груби граматически грешки. Световноизвестно е, че пълен член се пише само, когато думата е подлог. "ФилмЪТ бе представен", но "те представиха филмА". Аман от простотия и последственост.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог