01/03

Свързани новини

11.03.2009 10:58

Порнозвезда рисува Бербатов

Видян 4028 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По нетрадиционен начин е решила да се обясни в любов на Димитър Бербатов италианската порноактриса Симба. Дни преди гостуването й у нас на еротичното изложение ”Ерос шоу” екстравагантната мулатка рисува портрет на футболната ни звезда.


”Интересувам се от футбол и любимият ми отбор е Манчестър Юнайтед. Откакто вашият Бербатов играе за тях съм му голяма фенка, дори повече го харесвам от Кристиано Роналдо. Има невероятен поглед, който излъчва невинност, а това силно ме възбужда. Искам да проверя какъв играч е в леглото, спор няма че на терена е много добър”, закачливо коментира горещата Симба пред организаторите на еротичния фестивал.


Италианската сексбомба съжалява, че няма да може да се засече с Бербатов на еротичния фестивал в София, който ще се проведе от 25 до 28 март в зала ”Универсиада”, но се надява, че произведението й заедно с визитната й картичка, ще бъдат предадени на футболиста щом той се прибере в България. ”Не губя надеждата, че един ден ще се срещнем с него. И въобще не ме интересува, че си има приятелка. Ще забрави за нея, когато му покажа каква пантера съм в секса”, без задръжки обяснява италианката.


Палавницата по образование е художник и обича да показва тези умения докато изнася еротичните си представления. Пред софиянци освен, че ще се разголи, ще хване и четката, за да нарисува сексуалните си фантазии. След като научи, че хобито на Бербатов също е рисуването, порно звездата остана очарована и отбеляза: ”Знаех си, че ще намерим още допирни точки. Първата е ясна и я надушвам по погледа му... и той обича секса не по-малко от мен. А рисуването ще ни сплоти още повече!”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак