Свързани новини

12.03.2009 12:40

Пол Ван Дайк си избра български DJ-и за партито на 18-април

Видян 1770 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

DJ Веселин Тасев и DJ Стивън са двамата българи, които ще пускат преди и след DJ Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк) в София на 18-ти април, съобщиха организаторите от Жокер медиа.


Двамата бяха лично одобрени от DJ No1 в света за 2005 и 2006г. Първо зад пулта ще се качи DJ Steven, след което всичко ще бъде в ръцете на самият Paul Van Dyk. След неговият сет, в който можем да очакваме всичко и много повече, настроението в Зимния дворец ще премине в ръцете на Veselin Tasev. Той е сред малкото български транс DJ-и, основател на първият български лейбъл за Trance музика. DJ Steven пък е сред най-известните и най-добрите у нас, и се радва на голяма популярност сред феновете. След като пъзелът на партито започва да се подрежда, едва ли вече някой се съмнява, че във Великденската нощ Зимния дворец ще се превърне в Царство на електронната музика. Начело с Paul Van Dyk и музика от най-висока класа, гостите на най-очакваното парти ще бъдат потопени в уникална атмосфера. Хора с нестандартни, пъстри костюми и декори в черно и бяло, допълнително ще накарат всеки в залата да се почувства специално. Освен всичко това, над публиката, на седем метра височина ще летят танцьори в люлки от въже. За украсата на партито, са поръчани стотици цветни камъни, хиляди пера и много тюл, внесени чак от Америка.
Вратите за партито ще бъдат отворени в 22.30ч, като няма да бъдат допускани лица под 18 години. Организаторите напомнят, на всеки закупил си билет да носи и личната си карта. Роден и израстнал в Източен Берлин, Paul Van Dyk e сред идолоите на младото поколениe по светa. Въпреки многобройните си участия и изключително динамичен начин на живот, той намира време и участва в различни благотоворителни кампании. Наскоро Червения кръст в Берлин го отличи с Medal of Honor за изключителната му подкрепа в помощ на бедните деца и децата в неравностойно положение. Той е единственият изпълнител на електронна музика, който се присъединява към камапнията Rock The Vote /в подкрепа въвеждането на електронното гласуване в САЩ/, заедно с Боно от U2, P Diddy, Black Eyed Peas и други. Номиниран за Grammy през 2005г, DJ Paul Van Dyk e абсолютен DJ Nо1 на света за 2005 и 2006г! На тазгодишните наградите Trance Awards е отличен в три от най-престижните категории - за Best DJ, Best Producer и Best Label – Vandit Records. Информацията е цитирана от агенция БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Ще действате доста неразумно

Ще действате доста неразумно, защото преценките ви за