Плеймейтка наказа Йоан Богданов

Свързани новини

25.04.2023 11:44

Плеймейтка наказа Йоан Богданов, вдъхновена от ФБ майтап

Видян 4867 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Йоан Богданов често остава затапен напоследък във футболните спорове по социалните мрежи. Причината е майтап, който от скоро върви в нета.Опонентите на Богданов отделят внимание на факта, че Теди Цветкова, която изигра Джулия в София ден и нощ е върла левскарка. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

По време на записите на култовия сериал е популярен случай че Цветкова накара Йоан да и целуне обувката. Запознати твърдят, че наистина има връзка с фенството, тъй като Йоан я провокирал като изтъквал ЦСКА.Случая дори привлече вниманието на Ултрас Уолрд как моделка от единия гранд кара мъж от другия такъв да и целуне обувката.



Може би по-скоро не лошата все пак реклама обаче доведе до нов случай, доста по-неприятен. Йоан Богданов винаги е доста нахакан и с приперлив език по социалните мрежи.Вдъхновена от майтапа по социалните мрежи с Теди Цветкова плеймейтката Несрин направи доста груб римейк в реалния живот.

Силиконката  накара Йоан да целуне обувките, а мъжете с нея изгледждали така че той няма как да откаже.Несрин Исинова  определила себе си като силиконката от Милан и така всички фенове на отбора, с които Йоан все е в спорове в нета да могат да се смеят.Накрая плеймейтката накара мъжа дори да и оближе тока с език.Богданов се покрил след случката, а докато едни се пръскат от смях други написаха в социалните мрежи, че е прекалено.



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.