Свързани новини

31.01.2014 15:09

Номинират Кубрат, Андреа, Албена и Максим за Двойки на Десетилетието

Видян 2607 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световните шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки, както и боксвата ни гордост Кубрат Пулев с любимата си Андреа са сред номинираните за почетната категория Звездна Двойка на Десетилетието в годишните влюбени награди, учредени от сп. Критика Лайф Стайл.


Бляскавата церемония, на която ще бъде избрана и най-красива светска Двойка на годината,  ще се състои дни преди празника Свети Валентин - на 12 февруари в пианобар Арбат.


 Гласуването вече започна в страницата на сп. Критика във фейсбук -https://www.facebook.com/media/set/?set=a.557999977618857.1073741832.509167729168749&type=1.


В тройката на временото класиране водят двойките ММА-боецът Георги Валентинов и Златка Райкова,  звездата от „Под прикритие” Мариан Вълев и манекенката-актриса Снежана Макавеева, както и журналистката и ПР Патриция Кирилова с приятеля й Дончо Георгиев.


В конкурса са включени още популярни двойки, които през последните месеци са най-обсъждани в медиите и в социалните мрежи.


Сред тях са внукът на Николай Гяуров, нашумял със сериала „Фамилията” – Мартин Гяуров и актрисата Йоана Темелкова, репортерката на Гала в „На кафе” Зайнеб и бизнесменът Стоян Балевски, най-младият собственик на телевизия у нас - Денис Касъмов (BG MUSIC Channel) и журналистката Ива Атанасова,


След много раздели и начало на нови любови, певецът Део се кротна до танцьорката Мариана, както и продуцентът Иван Христов с водещата Ирина Сарачинова. Сред номинираните са също скандалната Рут Колева с Любо Жечев, както и щерката на Христо Стоичков - Мика, която не спира да демонстрира връзка с нежния актьор Иво Аръков.


Изненада ни поднесе и певицата Мария Илиева, която за първи път показа мъж до себе си и то много по-млад от нея - баскетболистът Мартин.


Две от най-натрапваните двойки – Валери Божинов с Николета и баджанаците им – Алисия и Ники Михайлов също са в класацията. Заради лошия пример, който дават с вечните си задочни разпри в медиите, те са номинирани в категория Антидвойка на годината. По петите им е и Евгения Калканджиева с мъжа си Тачо, които превърнаха брачните си проблеми в национален сеир.


Категорията Антидвойка излиза извън границите ни с европейския скандал, разигран от френския президент Франсоа Оланд, който изневери на половинката си - журналистката Валери Трирвейлер с младата звезда Жюли Гайе.


Сред изобилието от награди и почетна статуетка, ще има екзотична екскурзия за двама, ваучери за романтична вечеря в луксозен ресторант в София, карти с отстъпки за Дринк енд Драйв София, маркова козметика, луксозни аксесоари от Габи Капитанова - BEFANA и други.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния