Свързани новини

29.09.2014 10:01

Николета, ти луда ли си?

Видян 1651 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да се подиграва на детето на мъжа си, за да унизи майката на хлапето - това не би си позволила дори перачка. Ала Николета Лозанова го стори в праймтайма на новото "си" предаване по бТВ. Обувките на Валерко били издраскани, докато майка му носела чанта за 6000 лв.


Да напомняме ли, че татко му се пазареше и направи публичен скандал, че не може да дава повече от 1000 лв. за отглеждането на сина си? Таткото, който е съпруг на Николета. На Николета, която се скъса да пуска във Фейсбук снимки, от които да се види какви прекрасни отношения има с Валери Божинов - Младши. И да обяснява, че Алисия имала против бащата да се вижда със сина си в нейно присъствие. Ами, както сама НиЛо ни убеди с предаването "си", певицата е била съвсем права, ако изобщо е имало такова нещо.


По-важното, което самата Николета като майка е учудващо, че не разбира е друго: това дете ходи на училище, вече всичко разбира, а в обществото на първокласници медийната атака за него може да се превърне в дълбока психологическа драма и травма.


Ще кажете "не е луд, който яде баницата, а който му я дава" - сиреч, ако Николета Лозанова имаше мъж на място и ако Валери Божинов беше баща на място, това публично нападение срещу детето му от страна на неговата съпруга не би било възможно. Но, драги зрители, това не оневинява Николета...


Иначе, който е гледал първия брой на "нейното" ново старо шоу, е умрял от смях и е потрепвал от съжаление, на собствените думи на "водещата", че била на върха, че била модна икона и че отношенията й с Бориса Тютюнджиева били тема номер едно на медиите и на публичния интерес в България.


Възпитаните хора оставят другите да им дават титли, драга Николета. А ДЖинко ДЖинев не съществува. На български това име се произнася както Динко Динев...


А по-общият урок, който можем да дадем като ветерани на начинаещите в нашия бранш е: не всичко е пари, приятелю! Не всичко е за продан.


Ако Николета не го разбира, със сигурност ще се намери кой да й го обясни. Или животът на "нейното" предаване по бТВ ще бъде кратък.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което