Линда Еванджелиста буквално защитава мира си

Свързани новини

28.11.2023 10:19

Не ща да спя с никого: Линда Еванджелиста

Видян 1646 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Линда Еванджелиста буквално защитава "мира" си. И не можем да я виним. В ново интервю за The Sunday Times легендарният супермодел посочи, че скоро няма да "потопи" пръстите си обратно в "басейна за запознанства".

"Повече не искам да спя с никого", обясни Еванджелиста. "Не искам дори да чувам как някой диша". По-късно тя добави, че просто „не се интересува“ от партньорство със значим човек. Изявленията на Еванджелиста предизвикаха вълна от подкрепа от хора с подобно мислене в интернет (ако някога сте били заключени с човек, който диша тежко, за една нощ, най-вероятно ще сте от същия лагер). Един коментар гласеше, че Еванджелиста „е толкова е истинска заради това“, докато друг профил коментира изявлението с просто „По-добре не можа да го каже“.

Друг потребител посочи, че разсъжденията на Еванджелиста са подобни на позицията на Упи Голдбърг „Не искам някой в къщата ми“ спрямо брака, както и общото настроение на Ким Катрал "Не искам да съм в ситуация дори за час където не се забавлявам". Известно е също, че Даян Кийтън не е излизала на среща повече от три десетилетия, така че Еванджелиста е в доста добра компания. Еванджелиста по-късно, когато обясни, че не се е влюбвала „определено преди Cool-Sculpting“, инцидент през 2016 г., който остави модела „трайно деформиран“.

Когато беше готова да търпи някой, който диша до нея, Еванджелиста преди това беше омъжена за Жералд Мари, бивш ръководител на Elite Model Management Paris, от 1987 до 1993 г. Моделът също така има 17-годишен син, Августин, от изпълнителния директор на Kering Франсоа-Анри Пино.




На друго място в интервюто Еванджелиста описва подробно, че нейният живот със срещи не е единствената област, в която тя прави промяна. Тя отбеляза, че след битката си с рака на гърдата, тя цени още повече приятелствата си, "Когато видя някого и кажа: „О, не съм те виждала толкова дълго, нека да вечеряме заедно“, сега наистина го мисля".

Добавяйки: „Не искам да оставам в Ню Йорк. Искам да се разхождам и да съм здрава, и да работя. Искам да гледам внуците си. И искам да се преместя в пустинята, където дробовете ми няма да ме болят.


Да се надяваме, че няма да й се налага да търпи някой до нея, да й диша!


Източник: wmagazine.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,