17.10.2008 14:20

Най-успешното АББА шоу в света за първи път в България

Видян 4296 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 21 ноември, столичната зала Универсиада ще избухне в музиката на ABBA, изпълнена от Arrival. Те са единствената група в света, която притежва ексклузивни права лично предоставени от създателите на ABBA да пресъздава напълно идентично точната версия на концертите на ABBA. Шведската групата, която е обиколила целия свят от 1995 г. насам с близо 40 концерта в САЩ само тази година, е също така единствената с разрешение от Owe Sandström, дизайнерът на всички дрехи и сценични костюми на най-известната шведска банда за всички времена, да използва създадените от него облекла. 


Всичко в шоуто на ABBA Arrival е 100% на живо, а звукът на ABBA е толкова идентичен, че дори най-ревностните почитатели на групата не могат да открият разлика. По време на официален тест през 2005 г. в ефира на шведското национално радио всички решават, че изпълнението на Arrival на Dancing Queen, е истинското изпълнение на ABBA.
 
The Мusic of ABBA е единствената запазена търговска марка в света, одобрена от оригиналния състав. Тази подкрепа само може да загатне на какво са способни младите ABBA. В Arrival свирят и истинските музиканти от ABBA като Finn Sjöberg (китара), Roger Palm (барабани) и други. Естествено, шоуто е основно фантастичната музика на ABBA, но по време на него музикантите също така разказват истории около създаването и преживяванията с групата.


Arrival наскоро получиха и ексклузивно позволение от Björn и Benny да представят и запишат неиздаденото парче на ABBA - Just a notion. Парчето трябва да бъде готово до края на годината, а феновете на концерта им в София ще бъдат сред първите, които ще го чуят.


Песни като Dancing Queen; Money, money, money; Waterloo ще бъдат представени с толкова блясък, че ще се почуствате като онези късметлии, слушали ABBA на живо. Светлините спират дъха, а декорацията на сцената ще ни върне в една отминала епоха на пищна, диско елегантност. След разпадането на най-известната шведска банда, се появяват много имитатори, но това шоу е единственото, получилило съгласието на четворката от Швеция. Най-идентичното и най-забавното. Над 20 000 продадени билета за концерт в САЩ само доказват силата на Arrival.


Официалните фен клубове на ABBA като Intermezzo, Abbamail и други обявиха шоуто като най-доброто съществуващо шоу в почит на ABBA в света.


В края на една ABBAсолютна година (за пръв път ABBA оглавиха класацията на Billboard, филмът Mamma Mia! счупи всички рекорди по гледаемост, Playstation пускат специална игра, посветена на групата) българските фенове ще могат да преживеят ABBA магията в един специален концерт. 
 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак