Гледката под краката ми беше смразяваща

Свързани новини

28.07.2022 16:37

Мисис България се потроши в Сеул

Видян 2465 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Валери Стефанова пропадна от 555-метрова сграда, върна се в България на инвалидна количка   Носителката на престижния приз “Мисис България Вселена” се е разминала на косъм от смъртта по време на световния форум в Корея. Тя е преживяла тежък инцидент, падайки от най-високата сграда в Сеул – цели 555 метра. “Трябваше да бъде красива фотосесия от върха. Стигнах до там по стъклен мост, може би около 20 метра. Бях толкова уплашена, че не видях единствената дупка по пътя. Пропаднах, влязох в нея с единия крак, другия ме задържа. Посинях за минути, качиха ме на инвалидна количка и ми съобщиха, че не мога да отида в Токио. Приеха ме в болница, с дни не ставах”, коментира Стефанова. Според миската първата диагноза е сгрешена.


“Самата мисъл, че това е най-високата сграда в Корея, изобщо, ме плаши. Прегледаха ме. Казаха ми, че имам извити връзки на коляното. Имах натъртвания и охлузвания. Оказаха ми нужната помощ на място, пратиха ме обратно в България. Беше неприятно, върнах се, продължих възстановяването, но към днешна дата няма особено подобрение – кракът ми все още е подут и ходя трудно. Потроших се за едната снимка, чак е невярващо”, казва още тя. На върха е трябвало да се снима с половинката си – пилот на Ферари. Двамата искали да запечатат красивия момент, Стефанови била толкова ентусиазирана, че тръгнала първа. “Вървях и гледах само напред.


Гледката под краката ми беше смразяваща. Усещах как ще изпусна телефона. Обърнах се за миг назад, само за да проверя къде е и това беше грешната стъпка”, допълва Валери. Инцидентът контрира няколко пътешествия и работни ангажименти на Мисис България. Но това, което истински спъва е стопроцентовата й изява на световния форум, откъдето се върна с три награди – в категория за активност, презентация и костюм. Припомняме, че на подиума тя дефилира с българска носия на 150 години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 29.07.2022 08:10

    И на кого му пука ?

  • 001 Доколкото разбрахме ето какво се е случило 28.07.2022 23:17

    "След като е преживяла тежък инцидент, падайки от най-високата сграда в Сеул – цели 575,555 метра и 175 сантиметра,(това прави около 57 километра и кусур) директно на тротоара", (значи тя е била рекорда на Наелон Муск за свободно падане без маска от стратосферата?!?) и " Казаха ми, че имам извити връзки на коляното,( ама на мен нещо не ми се вярваше?!?). Имах натъртвания и охлузвания на средния пръст на длантта" Според миската първата диагноза е съгрешена." Напълно е права, диагнозата и се оказа "maloumie akuta". Девойката пада директно от 55,556 метровия билдинг, но се отървава, благодарение на отскочилия макар и малко акъл и се отървавава само с няколко "извити врътки на коляното" .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните