Меган Маркъл разкри какво би искал принц Арчи за Коледа и обясни защо няма да го получи.

Свързани новини

20.12.2023 16:37

Меган Маркъл издаде какво иска принц Арчи за Коледа и защо той няма да го получи

Видян 2552 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Меган Маркъл разкри какво би искал принц Арчи за Коледа и обясни защо няма да го получи

Очаква се Меган и принц Хари да прекарат Коледа в Калифорния с децата си Арчи (4) и двегодишната принцеса Лилибет. Няма съмнение, че младежите ще са на опашка за прекрасни подаръци от своите родители. Въпреки това, говорейки на събитие, Меган разкри единственото нещо, което Арчи би искал, но няма да получи, защото струва хиляди лири. На събитието херцогинята на Съсекс модерира сесия с въпроси и отговори за Netflix след специалната прожекция на The After със звездата на филма Дейвид Ойелоуо и режисьора Мизан Хариман.

Мисан, която също е признат фотограф, е известна като близка приятелка на Меган и Хари, правейки няколко интимни снимки на тях и семейството им. А кадрите от събитието показват, че херцогинята разкрива, че Арчи е проявявал дълбок интерес към работата на снапера.

Тя каза: „Вдъхновението е дълбоко. Нашият син на четири години и половина – той казваше:„ Не, не съм на четири, аз съм на четири и половина. Мизан му показваше как да прави фотография последния път, когато беше с нас, купих на Арчи фотоапарат и той каза: „Но това не е марката Leica като този на Мизан“, което предизвика смях в цялата стая.

Меган добави: „Казах: „Няма да получиш Leica! Дори и за Коледа.“ Leica е известна с производството на фотоапарати от висок клас, използвани от много фотографи, като някои струват хиляди.

Не е известно какво точно ще получи Арчи за Коледа, но една година той получи много необичаен подарък от покойната кралица. Хари разкри подаръка по време на участие в токшоуто на Джеймс Кордън през 2021 г. Говорейки за подаръка на кралицата, той каза: „Баба ми ни попита какво иска Арчи за Коледа, а Мег каза машина за гофрети. Така че тя ни изпрати машина за гофрети за Арчи, сега за закуска, Мег прави красива органична смес, в уреда за гофрети.

"Той го обожава. А сега закусвам гофрети, малко кисело мляко, малко сладко отгоре. Не знам дали е правилното нещо. Горски плодове, малко мед."

Джеймс го прекъсна и попита: „Съжалявам, че премълчавате факта, че не мога да си представя кралицата да нареди машина за гофрети да бъде изпратена в Санта Барбара. Не мога да го разбера.“ Хари отговори: „Дори не знам как да коментирам това. Арчи се събужда сутрин и буквално просто казва: „вафла?“.

Източник: Mirror



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл