Мариус Куркински излиза за първи път на клубна сцена с моноспектакъла  “Нашенец”.

Свързани новини

11.04.2024 14:10

Мариус Куркински излиза на клубна сцена

Видян 1784 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мариус Куркински излиза за първи път на клубна сцена с моноспектакъла  “Нашенец”. Това ще се случи този понеделник (15 април) в THE 1 Exclusive. В представлението актьора се превъплъщава в различни герои по произведения на Чудомир, като пресъздава типичното за автора остроумие и виждания за живота и обществото, поднесени чрез забавни и трогателни истории.

"Аз отдавна исках да посегна към Чудомир, към неговия хумор. Много дълбок автор. И за мен e малко смразяващо като изпитание, защото хората го знаят наизуст”, сподели неотдавна за моноспектакъла си „Нашенец“ Мариус Куркински и добави: „За мен през тези 30 години, небето беше небе от прожектори, за мен природата и дърветата бяха дъските на сцената, а пътищата на света беше пътят от вкъщи до театър. Друго нямаше“…

С „Напенец“ Мариус Куркински отбелязва и един своеобразен юбилей, а именно 30-годишнината от представянето на първия си моноспектакъл.

В моноспектакъла ще включа някои от най-силните разкази на Чудомир, комедийни, депресивни. Доста са. Това ми е мечта още от дете. За една Нова година маминка ми подари книга с разкази на Чудомир. Това беше по времето, когато вече бях решил, че ще се занимавам с театър, и правехме спектакли на село и в читалището. Именно от тази книга избрах разказите, защото ми е много скъп спомен", разказва Мариус Куркински.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог