Свързани новини

06.04.2010 14:49

Мария и момчетата

Видян 4872 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В шоубизнеса върви следният виц:
Защо предаването, което води Мария Игнатова, се нарича България търси талант?
Много просто! България търси таланта на Мария...


Защо една жена в шоубизнеса непременно трябва да може да пее като Хилда Казасян или като Александра Раева, да може да играе като Мария Сапунджиева или Албена Михова или да има някакъв друг артистичен талант. Старата, но лачена Маргарита Михнева казва, че една жена просто трябва да успее да се ожени добре. В 21-и век обаче бракът е отживелица. Значи големият талант на една жена в шоубизнеса и не само е да попадне на подходящите мъже.
Затова решихме да ви разкажем за тримата най-важни за Мария. Няма драма при широко известния й партньор в момента – комик номер едно на България Димитър Рачков. Двамата са гаджета, но според тв изявление на Мария не живеели заедно.
От предната си връзка Игнатова има дете. Тя хваща Петко Димитров по времето, когато е съдружник  в Син Сити, а това заведение е на върха на славата и парите си. Днес Петко е с Ели Гигова – тв звезда от БНТ и дъщеря на олигарха Николай Гигов. На него пък се приписва роман с Юлияна Дончева от депутатския й период (в момента тя се готви за сватба с бореца Стъки). Другата, с която го свързват клюки, е супер звездата на фолка Глория, макар мъжът на живота й да се казва Георги Илиев. Чрез продуцента си – Пайнера, Гло е свързана с предното гадже на Петко – певицата Преслава.
Истината е, че шоубизнесът отваря врати за Мария Игнатова заради първия важен мъж в живота й. Тя е изстреляна за водеща на тегленето на тотото по БНТ преди години от Александър Сталийски. Шефът на федерацията по културизъм, който ще води след дни у нас Рони Колман, я набутва за звезда като приятел на тогавашните босове на тотализатора. Сашо, който вече има дете от секси тв водещата Вили Сечкова, бе писан от пресата в кръга Котараците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни