Меган

Свързани новини

16.08.2023 15:18

M3GAN с премиера по SkyShowtime

Видян 2234 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

M3GAN ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от понеделник, 14 август. Тя е нещо повече от обикновена играчка. Тя е част от семейството. Най-креативните умове в жанра на ужасите – Джеймс Уон, създателят на франчайзите Saw, Insidious и The Conjuring, и компанията Blumhouse, продуцирала филмите Halloween, The Black Phone и The Invisible Man, представят едно ново и вълнуващо въплъщение на ужаса.


M3GAN е впечатляващо постижение на изкуствения интелект, кукла, която изглежда като жива и е програмирана да бъде най-добрият приятел на децата и най-верният съюзник на родителите. Създадена от Джема (изиграна от Алисън Уилямс от Get Out), брилянтна създателка на роботи във фабрика за играчки, M3GAN може да слуша и да се учи, като наблюдава другите, тъй като е направена да бъде приятел и учител, участник в игрите и защитник за детето, на което принадлежи. След като неочаквано получава попечителство над осиротялата си 8-годишна племенница, Кади (Вайълет Макгроу от The Haunting of Hill House), Джема е обзета от несигурност и не е подготвена да влезе в родителската роля.


Подложена на силно напрежение в работата си, Джема решава да използва прототипа на M3GAN , за да се справи с грижите за Кади – решение, което носи невъобразими последици. Докато M3GAN и Кади изграждат много здрава връзка помежду си, Джема изпада във все по-голям ужас, че сътвореното от нея създание, чието предназначение е било да помага на Кади да се възстанови, всъщност се учи с експоненциална скорост, както и че M3GAN вероятно забелязва несъществуващи „заплахи“ за Кади.


Филмът M3GAN е продуциран от Джейсън Блум и Джеймс Уан от Американската Гилдия на продуцентите, режисьор е награждаваният Джерард Джонстоун (Housebound), сценарият е на Акила Купър (Malignant, The Nun 2) и е базиран на сюжет, създаден от Акила Купър и Джеймс Уан.


Изпълнителни продуценти на филма са Алисън Уилямс, Марк Катчър, Райън Търек, Майкъл Клиър, Джъдсън Скот, Адам Хендрикс и Грег Гилрет. В M3GAN участват също така Рони Чиенг (Shang-Chi и the Legend of the Ten Rings), Брайън Джордан Алварес (Will & Grace), Джен Ван Епс (Cowboy Bebop), Стефан Гарно-Монтен (Straight Forward) и Лори Дънджи (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, удължено издание).


Сред творците, създали M3GAN , са директорът по заснемането Саймън Раби (Mortal Engines), дизайнерът на продукцията Ким Синклер (носител на Academy Award® в ролята си на художествен директор на Avatar), редакторът Джеф Маккавой (Nerve), дизайнерът на костюмите Даниел Крудън (асистент-дизайнер на костюмите, Avatar: The Way of Water) и композиторът Антъни Уилис (Promising Young Woman).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей