Лиза Рина показва голям бюст, докато моделира вечната си фигура в абсолютно зашеметяващо и чувствено боди от латекс по време на скорошна фотосесия

Свързани новини

21.07.2023 10:11

Лиза Рина моделира в абсолютно зашеметяващото си латексово боди

Видян 2965 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актрисата от филма Нощни грехове(1993) Лиза Рина показва голям бюст, докато моделира вечната си фигура в абсолютно зашеметяващо и чувствено боди от латекс по време на скорошна фотосесия.


Лиза Рина е американска актриса, телевизионна звезда и модел. Като актриса тя е най-известна с ролите си на Били Рийд в дневната сапунена опера на NBC Days of Our Lives и Тейлър Макбрайд в телевизионната драма на Fox Melrose Place. Между 2014 г. и 2022 г. Рина участва в хитовия телевизионен риалити сериал на Bravo The Real Housewives of Beverly Hills.




Други телевизионни заслуги включват участията й в The Celebrity Apprentice на NBC и Dancing with the Stars на ABC, както и роли на гост-звезда в сериали като Entourage, The Middle, Veronica Mars, Community и 8 Simple Rules. Рина прави своя дебют на Бродуей в Чикаго като Рокси Харт през юни 2007 г.


Тя е домакин на токшоуто на Soapnet Soap Talk (2002–2006), за което спечели четири номинации за Еми за изключителен водещ на токшоу. Тя също е домакин на наградите M&M. Рина написва и три книги: Starlit; Голямата, забавна, секси книга за секса; и бестселъра на The New York Times Rinnavation. Другите й начинания включват модна линия за QVC, наречена The Lisa Rinna Collection, козметичната колекция Rinna Beauty и компанията за напитки Rinna Wines.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец