Свързани новини

25.04.2020 20:04

Лили прати 2-ра ръка цветя на лекарите в Александровската болница, черен лебед я гони, откак отстрани мениджърката си

Видян 6683 пъти | Коментари 9
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Лили Иванова изпрати подарените й цветя за днешния неин рожден ден на лекарите от Алексанровската болница. Подаряването на неща втора ръка се приема най-меко казано за лош вкус сред възпитаните и културните хора. Въпреки това, БНТ например отрази "новината" като невиждан героизъм на певицата. През последните месеци бившата народна артистка на соца - единствена в естрадата при Тодор Живков, няма участия още от преди забраната на концертите от 13 март, тъй като в самото начало на годината се раздели със супер оправната си мениджърка Петя. Според близки на певицата, за благодарност импресариото е получила подарък, който може и да не е втора ръка, поне такива уверения получили от Иванова. След раздялата обаче, Иванова сякаш е под черен лебед - няма участия, а планираните се отлагат по всякакви причини - последно коронавируса. Паметливи историци на кубратската легенда припомнят, че пословичната "щедрост" на певицата е причина при последното си гостуване у нас 10 години по-младата от нея руска примадона Алла Пугачова да не я покани на концерта си, но да качи на сцената Емил Дмитиров. Лили влиза в шоубизнеса като продаваща билетите за концертите му. Навремето Иванова подарява на Пугачова преоценено кожено палто от Търговия на едро в Илиянци. По принцип да се подаряват кожи на руснаци е най-меко казано шокиращо - няма държава с по-голямо богатство от необятната в това отношение, а за нашата можем да кажем, че на практика и в това сме твърде зле.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 болни сме от злоба и завист 26.04.2020 22:31

    Сигурно по простата причина, че една част от списващите тук са болни от злоба към Лили Иванова, та не са могли да се надигнат от болничното си легло и да видят, че хората от АлексанДровска болница бяха дарени с абсолютно еднакви букети. Няма начин, всички изпратени на Лили букети да са абсолютно еднакви.В заключение ще кажа: Пръснете се по шевовете завистници! Вие никога и насън няма да бъдете като Лили! Тя единствена от българските певци беше ПОКАНЕНА да пее в зала "ОЛИМПИЯ" в Париж. Там може да изнесе концерт само този изпълнител, който е ПОКАНЕН от управата на залата.

  • 008 Anonimen 26.04.2020 12:13

    Сигурно заради напредналата си възраст е забравила да се отблагодари и на самоковската даскалица Фандъкова, която и осигури 700 лв доживотна пенсия от парите на столичани, сякаш малко ги обира и по всички възможни начини

  • 007 Anonimen 26.04.2020 11:16

    не е лошо да сменяте вицовете си понякога.

  • 006 Anonimen 26.04.2020 10:51

    Да е жива и здрава, ама на тези години да се мандахерца по минижупи прилича на тотално изперкване

  • 005 AnonimenДо боклуците от безвремието в Булгаристан 26.04.2020 09:34

    Никога, ама никога в бившата страна България няма да се роди по-добра певица от Лили Иванова !!!!! А за песните и пък е безсмислено да говорим !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което