12.01.2009 14:28

Лепа Брена представя нов албум в Банско

Видян 3030 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Грандиозен спектакъл ще разтресе зимния ни курорт Банско на 17-ти януари вечерта. Музикалната легенда Лепа Брена ще изнесе концерт на живо в комплекс „Флоримонт”, по време на който не само ще изпее част от златните си хитове, но и ще представи за първи път пред българска публика новия си албум „Udji slobodno”. Певицата ще пристигне в петзвездния комплек с със съпруга си и двете им деца по специалната покана на собственика на „Най клуб” г-н Петър Лашов.


Събитието ще започне в 21 часа с разнообразна развлекателна програма, част от която ще бъде танцов състав „Българе”. Подгряващата звезда на грандиозния концерт все още се пази от организаторите в тайна. Вече започна трескава подготовка по декорирането на специална сцена, която на 17-ти януари ще бъде решена цялата в сатен.


Многобройните фенове на Лепа Брена ще станат част от спектакъла срещу вход от 100 лв., а срещу 400 лв. могат да се възползват от уникален пакет, сформиран единствено и специално за събитието - нощувка в двойна стая, закуска, вход и куверт за концерта.


„Щастлив съм, че имам удоволствието да работя успешно със звезда от такъв ранг като Лепа Брена. Това е второто й представяне пред българска публика, което организирам, но няма да бъде последното. В процес на организиране е и мегаспектакъл за широката публика, който ще се проведе на 20-ти юни в София. Желанието ми е колкото се може повече фенове, които нямат възможност, да се докоснат до изпълненията на Лепа Брена – ще бъдат издавани групови безплатни билети за лишени от родителска грижа ученици.” – сподели организатора на музикалните прояви на Лепа Брена у нас г-н Петър Лашов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Ще действате доста неразумно

Ще действате доста неразумно, защото преценките ви за