Слухове, че са заедно

Свързани новини

09.08.2023 15:55

Леонардо ди Каприо и Мая Джама се наслаждават на вечерта си в Ибиса, след като отрекоха слуховете, че са заедно

Видян 5541 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Леонардо ди Каприо и Мая Джама бяха забелязани да купонясват в нощен клуб D10 в Ибиса в понеделник.




48-годишният актьор от Титаник избра тъмно яке и светли дънки от деним, докато се опитваше да отиде инкогнито с черна шапка, когато пристигна на мястото.

Междувременно Мая сподели в Инстаграм клипче, на което се вижда зад диджеите в популярния клуб.




Водещият на "Острова на любовта" се наслаждава на заслужена почивка след края на скорошния сериал.

Още през април Мая беше свързана с ди Каприо, когато беше видяна да носи огърлица с надпис "Лeo", но побърза да отмени твърденията, когато беше забелязана на неговата яхта за 150 милиона долара на крайбрежието на Амалфи миналия месец.

Мая беше непокорна пред лицето на слуховете за Лео, когато по това време влезе в социалните медии, за да напише: „Гледах си работата на почивка и казах, че повече няма да отговарям/обръщам внимание на глупавите истории, но трябва да спра сега..."




Още през февруари – и още веднъж във Firehouse – Леонардо купонясва и с Мая, и с Нийлам, като две вечери преживяха всичко с първата.

Те бяха заедно на мястото на партито на Лео преди наградите BAFTA, където се сблъскаха с хора като Джейми Фокс, Нийлам и Тарон Егертън.

След това на следващата вечер двамата присъстваха на едно и също афтърпарти на BAFTA в клуба на членовете на Анабел, спонсорирано от британския Vogue и Tiffany & Co.

Впоследствие те бяха забелязани както в Ню Йорк, така и в Париж през следващия месец, но Мая остана непокорна - а Лео мълчеше относно всякакви твърдения.

Междувременно Нийлам, както и нейното пътуване с яхта, беше видяна да напуска Hôtel Costes в 1-ви район на Париж, преди да се отправи към късна вечеря в Loulou на Rue de Rivoli във френската столица с неговия приятел Tobey Maguire миналия месец.

Въпреки че и двете дами са с 18 - 20 години по-млади от Лео - те все още биха били смятани за "твърде стари", за да отговарят на неговия модел на запознанства, тъй като беше отбелязано по-рано тази година, че той изглежда има "правило 25" - нещо, което излезе наяве, когато той беше свързан с Eden Polani, 19г.

Както винаги, слуховете за любовта около Лео шушукат толкова, колкото и актьорската му кариера с друга скорошна връзка, идваща под формата на Джиджи Хадид, 28.

На същото свърталище като баша в четвъртък вечерта, миналия месец, Джиджи и Лео бяха видени да пристигат в Chiltern Firehouse в Лондон.

Това бе втората им поредна вечер в столицата, след като отидоха на вечеря с родителите на Лео в China Tang предната вечер.

Съобщава се, че романтиката на двойката е изчезнала през февруари, но въпреки очевидния край на кратката им връзка, двамата са били забелязани заедно няколко пъти през май и се твърди, че напоследък отново излизат.

Преди Мая беше сгодена за баскетболната звезда Бен Симънс, въпреки че техният вихрен годеж приключи миналата година след осем месеца.

Както и Бен, Мая беше в профилна връзка със Stormzy. Романсът й с британския рапър особено привлече вниманието, като феновете подкрепяха две деца от семейства на имигранти и тяхната история на успеха.

В интервюто си за Vogue Мая, която е наполовина шведка и наполовина сомалийка, каза за реакцията на романа си със Стормзи, който е от ганайски произход: "Никой от нас наистина не знаеше колко важно е това за определена група хора".

"И двамата бяхме супер амбициозни. И двамата бяхме от подобно възпитание и двамата бяхме просто малки присадчици, които направиха нещо добро от себе си".

Двойката се раздели през 2019 г. след четири години и когато беше разпитана за раздялата им, тя каза: "Беше прекрасно, когато беше прекрасно, а след това се продължихме напред".

Разказвайки подробно как се справя с раздялата, Мая призна: "Да, имам тази грубост. Не искам отмъщение, просто искам винаги да се чувстваш като "Толкова съм тъжен, че я загубих." Присъствието ми ще ти липсва заради отсъствието ми".

"Най-доброто нещо, което можете да направите, е да опитате и да направите всичко, което ви е направило щастливи, преди да ги срещнете".

Въпреки разбитото си сърце, Мая разкри, че не е отлагала да излиза отново на срещи.

Попитана дали все още иска любов, тя разкри: "Да. Истинска любов. Това е всичко, което някога съм искала. Просто истинска любов. Искам най-добър приятел, в когото да съм влюбена. И аз съм имала това преди".

Публичният профил за запознанства на Нийлам беше сравнително заглушен, но когато тя стана известна през 2015 г., се говореше, че е излизала със Зейн Малик.

Техният слухов роман дойде, след като Зейн заряза годеницата си Пери Едуардс с текстово съобщение, преди да продължи с Нийлам.



Източник: dailymail



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,