20.05.2010 10:32

Лабиринтът на Бербо

Видян 1823 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

13:44 ч. вчера: Черен джип Ескалейд с номер като за един-единствен централен нападател - 9009, спира пред мебелна къща Лабиринт в Люлин. Облечен в черно, обзетият напоследък от черни мисли бивш капитан и бивш №9 на националния отбор по футбол Димитър Бербатов слага черна бейзболна шапка и поема към вратата. Не за да вкара гол, а за да избира интериор и нещо специално за дъщеричката си Деа.


Да срещнеш Бербатов в деня на мач на националния отбор, си е повече от събитие. Направо ирония на съдбата. Снощи нашите играха в Брюксел контрола с Белгия за сефте без нападателя на Манчестър Юнайтед. Вместо да го гледаме по телевизията, той гледаше мача от дома си в София, след като на 13 май в 13:00 ч. обяви, че той за държавния тим вече е история.


14:44 ч.: Някак объркан в лабиринта на собственото си бъдеще като голяма световна звезда, Бербо излиза от Лабиринт. Бейзболната шапка от главата му е изчезнала. Трябваше му шапка невидимка, ще кажат някои, които знаят, че Бербо не обича да го снимат. Фотографът ни Георги Колев обаче го нащрака от воле. Бербатов му се усмихва някак надменно и малко тъжно. Така още повече прилича на ранния Клинт Истууд или на още по-ранния Юл Бринер. Нали и Бербо си пада по уестърни, или поне сега филмите му останаха. Какво да правиш, съдба - живот като на кино.   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.