Свързани новини

10.03.2010 11:16

Куентин Тарантино готви продължение на Убий Бил

Видян 1389 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ексцентричният холивудски режисьор Куентин Тарантино разкри плановете си за създаването на трета част от филмовата поредица Убий Бил, както и уестърн и романтична комедия, съобщи Контактмюзик.


Куентин иска да снима Убий Бил 3, уестърн и романтична комедия, преди да се оттегли от активна дейност. 46-годишният режисьор, чийто филм Гадни копилета взе Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля в лицето на Кристоф Валц, потвърди, че ще се оттегли на 60 години, но твърди, че има още много работа преди това да се случи. "В определена точка, ще има продължение на Убий Бил, продължение на Гадни копилета, и рано или късно, ще направя още един гангстерски филм", заяви Тарантино. Куентин разкри и планове за създаването на филми от други жанрове, включително романтична комедия по негов стил. На въпрос кога смята да се оттегли, той призна, че има нещо наум по този въпрос, но не смята, че ще се придържа стриктно към този план.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион