Сегашната ѝ работа е да изпълнява жизненоважни кралски задължения и да подкрепя съпруга си крал Чарлз - но изглежда, че някога кралица Камила е вършила много изненадваща работа.

Свързани новини

13.07.2023 17:37

Кралица Камила подавала топки на Уимбълдън

Видян 2624 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сегашната ѝ работа е да изпълнява жизненоважни кралски задължения и да подкрепя съпруга си крал Чарлз - но изглежда, че някога кралица Камила е вършила много изненадваща работа, съобщава mirror.co.uk.

75-годишната Камила разказа за отминали години от своя живот по време на днешното си посещение на Уимбълдън, където зае място в кралската ложа на Централния корт за два четвъртфинални мача. Преди да започне екшънът, Камила се срещна с няколко души, чиято работа е неразделна част от гладкото протичане на турнира.

Сред тях бяха водач на куче и неговото куче, които са част от екипа по сигурността, грижещ се за безопасността на играчите и зрителите на SW19, както и три от децата, които вършат чудесна работа, събирайки заблудените топки, които летят по кортовете по време на мачовете.

По време на разговора с децата Лариса, Шон и Каси тя направи признание за предишната си работа - и се пошегува, че е била "преди сто години", когато е изпълнявала ролята на подавач на топките, била е даже и част от охраната. Тя попита тримата дали са работили преди на тенис турнира и дали ролята им харесва.

Кралицата попита Шон дали е работил на всички кортове за шампионата от Големия шлем, като добави: "Сигурно се чувстваш в много добра форма". Когато Каси каза, че е работила на предишен шампионат, Камила се пошегува: "Значи си малко експерт?".

Преди това Камила се усмихна, като се наведе да погали Фло - куче-търсач, което работи като част от екипа за сигурност на обекта, и нейния водач Марк Милс. Той обясни: "(Фло) беше легнала. Тя нямаше да стане заради Нейно Величество - така че Нейно Величество трябваше да слезе заради нея.



Британската бивша номер едно в женския тенис Йохана Конта също се срещна с кралицата на "Уимбълдън".

Кралица Камила по време на днешното си посещение на Уимбълдън Снимка: PA



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката