Свързани новини

08.10.2012 13:22

Капучино Gangnam Style хит в Корея

Видян 1952 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манията, която обхвана цял свят наречена Gangnam Style навлезе и в хранително-вкусовата промишленост и в Корея капучино Gangnam Style е най-големият хит сред любителите на освежаващата напитка. Припомняме, че преди броени дни в Книгата на "Гинес" бе вписан нов рекорд - за най-харесваното видео в сайта за споделяне на музика ютюб. Сай е определен като най-харесваният човек в света. Той е и първият певец от Корея, превзел американските класации с парче на родния си език.


Истинското му име е Парк Дже Санг. Всички обаче го наричат Сай. Сам си измисля псевдонима Psy, който идва от psycho (от англ. - психопат). Нарича се така заради налудничавите идеи в клиповете си. Например в Gangnam style има хвърчащи боклуци, дори тоалетна хартия. Известен е и с това, че се облича в ярки и цветни дрехи, както и със зализаната назад прическа.


34-годишният Сай започва да пее още през 1999 г. Досега има издадени 7 албума, подписа договор със световния лейбъл Island Records, а мениджър му е Скутър Браун - същият човек, който направи звезда и Джъстин Бийбър. Кореецът няма висше музикално образование.


В Gangnam style Сай пее иронично за квартала на богатите в Корея "Гангнам". Там хората обичайно харчат повече, отколкото могат да си позволят. В текста се казва, че все пак най-хубавите неща в живота са безплатни или поне не изискват източване на кредитни карти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл