Маестро Йордан Камджалов и Деси Тенекеджиева, заедно с Genesis Оrchestra ще представят своята КОЛЕДНА ПРИКАЗКА

Свързани новини

17.11.2023 12:43

Камджалов и Деси Тенекеджиева с Коледна приказка

Видян 2365 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Маестро Йордан Камджалов и Деси Тенекеджиева, заедно с Genesis Оrchestra ще представят своята КОЛЕДНА ПРИКАЗКА за първи път тази година в Бургас. Спектаклите ще са два от 17ч. и 19ч. на 27-ми декември в Културния Дом НФХ. Коледната магия ще продължи на 29-ти декември за трета поредна година и във Варна, но този път на сцената на Фестивалния комплекс и с напълно нова програма, като и в морската столица спектаклите ще бъдат два от 17ч. и 19ч.


Вълшебно красивите Коледни концерт-спектакли са подарък за всички сетива. Публиката ще се наслади на класики на Вивалди, Пиацола и Пучини, изпълнени от изумителните млади таланти, лауреати и стипендианти на Фондациите „Стоян Камбарев“ и „Йордан Камджалов“ : Мария Славова (сопран), Сара Чакърова (маримба, ксилофон), Георги Димитров-Жожо (китара), Стоян Караиванов (бандонеон), Александър Зайранов (цигулка), Калина Андреева (контрабас) и Илина Илиева(виола). Всички те са сред най-изявените и даровити млади музиканти в областта си в света и са печелили редица елитни международни конкурси и отличия.


Номинирани или носители на най-престижния приз за млади таланти в България - Наградата за Полет в Изкуството "Стоян Камбарев“. От години маестро Камджалов и едноименната му Фондация гледат в една посока с актрисатаи продуцент Деси Тенекеджиева - създател и вдъхновител на Фондация "Стоян Камбарев".


Кинозвездата се завръща специално за концертите от  Лос Анжелис и освен като режисьор на спектаклите, Деси ще потопи публиката в магията на Коледата и любовта, чрез избрани поетични мисли и стихове. КОЛЕДНА ПРИКАЗКА е част от традиционните съвместни творчески и духовни пътувания на двамата изявени артисти. През февруари 2021, бе премиерата на първоизточника на арт проекта ЛЮБОВ с поредица от спектакли в зала България, Плевен и Варна. Официален партньор, за трета година на концертите е БАТ - България. Екипът на музикалния спектакъл благодари и за приятелството на IDEAcomm, ПРИЗМА Светлинни решения и на Bridal Fashion.


Тийзър: https://www.youtube.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей