Свързани новини

15.12.2020 14:55

Какво се крие зад гребена на Минчев?

Видян 3301 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Назаем от SLAVA.BG.



Истинска сензация се оказа имиджът, с който след дълго отсъствие и периоди на сложни отношения Евгени Минчев се завърна на диванчето на Гала. Най-много коментари във Фейсбук предизвика във фризьорите и собствениците на салони за красота. И то коментари тип "без коментар", сякаш да докажат, че понякога наистина 1 снимка струва повече от 1000 думи. От днес започваме поредица от стилови психопортрети на знаменитости, с които ще се опитаме да си обясним кой какъв е и защо такъв е. И нашата първа мишена е Евгени Минчев.


Неговият имидж с накокошинения гребен на косата и тези ретро очила, червени като светофар, е подчинен на желанието да се постигне ефект, дори при носене на маска. С голяма доза увереност може да се каже, че психологически този човек не приема противоепидемичните ограничения - сигурно нарочно си е пуснал и този катинар за брада, за да се противопостави на маската. А това е главната опозиция на нашето време. В студиото маска не носи, ала и да носеше, пак щеше да закове погледите в екрана с този плеоназъм на всичко - представете си обаче.


Обвиненията, че Минчев имитирал стила на Криси Патрашкова - постоянно присъствие в студиото на Гала, според нас са пресилени. Тя много държи на късите подстрижки. Неговата прическа пък демонстрира изобилие на коса.


Това си е психологическо надмощие в наши дни, когато българският мъж на 21-и век рязко оплешивя, дори на съвсем млада възраст. Да има някой хубава коса, при всичката химия и фини прахове частици, които ежедневно поглъщаме във вид на храна, лекарства и въздух на днешно време, си е истинско богатство.


Което може и да е компенсиращо поведение заради възможна неувереност около старта на новото старо хоби на Минчев - да се изявява като певец, след година, когато основното му амплоа на организатор на балове, предвид коронавируса, по обясними причини няма как да се осъществява.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни