През март 1979 г. беше прекрасен ден на плажа Котесло в Пърт, Западна Австралия. Принц Чарлз, тогава 30-годишният най-голям син на кралица Елизабет II - и бъдещ крал - обикаляше от името на майка си.

Свързани новини

06.05.2023 08:05

Как австралийски модел открадна целувка от тогавашния принц Чарлз?

Видян 2664 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През март 1979 г. беше прекрасен ден на плажа Котесло в Пърт, Западна Австралия. Принц Чарлз, тогава 30-годишният най-голям син на кралица Елизабет II - и бъдещ крал - обикаляше от името на майка си.


Когато Чарлз завърши редовното си плуване в 6,30 ч. сутринта, той беше пресрещнат от Джейн Прийст, 26-годишен модел по бикини, която се захили, като сложи ръце на раменете на срамежливата кралска особа и за негова изненада го целуна по бузата.

Моментът в стил Бонд - който беше заснет с камера - не беше толкова спонтанен, колкото изглеждаше на пръв поглед. В документален филм от 2013 г. кралският фотограф Кент Гавин признава, че е помолил Прийст да "изтича и да целуне" Чарлз, за да създаде възможност за снимка.

Но през 2012 г. в интервю за лондонския вестник Evening Standard Прийст обяснява как рандевуто, целящо да "направи Чарлз по-достъпен", не е протекло точно по план.
"Когато ме видя, той се гмурна във водата, така че си помислих, че ще го последвам, но когато влязох, той излезе", разказва Прийст пред вестника.

 "Така че го последвах навън, с развалена коса, развален грим и се чувствах такъв идиот. Всъщност отидох и сложих ръце на гърдите му, за да го целуна, а Чарлз
каза: "Не, не мога да те докосна, не мога да те докосна".


Въпреки това снимката, която бе обявена за демонстрация на преобразяването на един някога неудобен млад мъж в желан принц, със сигурност предизвика вълна от коментари и се появи на първите страници на вестниците по целия свят. Това остава един от редките случаи, в които британски принц е сниман по бански, и то с толкова къси.



През последните години мъжките микрошорти се радват на своеобразен ренесанс. Вече не се смятат за сарториално табу, а вирусните стрийтстайл снимки на актьорите Пол Мескал и Майло Вентимилия показаха, че късите шорти заслужават отново да се превърнат в основен летен аксесоар. През 2020 г. общественото искане за повече мъже с къси панталони с дължина на крачола 5" заля TikTok със стотици посветени на тях видеоклипове - днес фразата може да се похвали с над 52 милиона гледания.


Образът от 1979 г. също така дарява слава за една нощ на Прийст, тогава млада майка на едно дете, която впоследствие прави успешна кариера на модел и телевизионен оператор. "Тук беше един от най-могъщите мъже в света, а той беше абсолютно очарователен", спомня си тя пред Evening Standard. "Бях напълно превъзбудена за тези няколко минути."


 Източник:CNN



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак