Епизодите на новата романтична поредица ще вървят всяка вечер от 21:30 ч.
01/02

Свързани новини

18.12.2023 15:31

Йълдъз и Чаатай в нов сериал след Опасно по бТВ Стори, той идва в събота в София

Видян 4543 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Епизодите на новата романтична поредица ще вървят всяка вечер от 21:30 ч.


ВИЖ СНИМКИ ТУК

Само ден след големия финал на „Опасно изкушение“, който зрителите на бТВ Стори ще могат да проследят в неделя (24 декември), новият семеен канал на bTV Media Group ще предложи премиерен сериал с участието на любимците на публиката от хитовата сага – Йълдъз (Еда Едже) и Чаатай (Берк Октай). Романтичният хит „Състояние на връзката: Сложно е“ („İlişki Durumu: Karışık“) тръгва на 25 декември (понеделник), а заплетеният любовен четириъгълник в него ще се разплита всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story. Епизодите ще са достъпни 7 дни преди ефир онлайн на VOYO.

Историята:
Айшегюл (Серен Шириндже) e жизнерадостна млада писателка, която в ежедневието си понякога е по-наивна дори и от собствените си героини. Тя живее с котката си в малка къща, наследена от покойните ѝ родители. Най-добрите ѝ приятели – Ефе и Едже – изпадат в безизходица и спешно се нуждаят от пари, а единствената им надежда е да продадат тайно къщата на Айшегюл. За да осъществят плана си, те я изпращат на „безплатна почивка“ в Родос.

На път към гръцкия остров, Айшегюл разбира, че се е озовала в един хотел с известния актьор Джан Текин (Берк Октай) и напук на видимата му неохота екзалтирано започва да се снима с него. Личният живот на Джан е следен изкъсо от турската преса, а импресариото му Хандан е притеснена, че снимките му с различни жени ще навредят на кариерата му. Когато пристига на рецепцията в хотела, Айшегюл разбира, че няма резервация на нейно име, както и достатъчно пари, за да се върне обратно в Истанбул.

След многобройни молби, Джан се съгласява да даде заем на фенката си, за да се прибере благополучно у дома. Когато се завръща в Истанбул, обаче, Айшегюл разбира, че Ефе и Едже са продали къщата ѝ – и то не на кого да е, а на самият Джан Текин. Съкрушена, тя опитва да преговаря с него, но актьорът има условие – ще ѝ позволи да остане „у дома“, но в качеството ѝ на… прислужница.

Сърцето на Джан винаги е принадлежало на талантливата стилистка Елиф (Еда Едже), която от години е влюбена в неговия най-добър приятел Мурат (Памир Пекин). Той, от своя страна, пък е привлечен от Айшегюл още от момента на запознанството им. За да предизвика Елиф, Джан обявява пред медиите, че Айшегюл е новата му приятелка, уверявайки младата писателка, че в замяна на мълчанието ѝ ще ѝ върне собствеността върху имота. Принудени от обстоятелствата, двамата „съквартиранти“ сключват споразумение за 6-месечен брак, а това води до неочаквани последици. Главните герои се оказват в сложен любовен четириъгълник, в който гордостта, ревността и комичните ситуации вървят ръка за ръка…

Актьорите:
В „Състояние на връзката: Сложно е“ Еда Едже и Берк Октай застават за пръв път рамо до рамо на снимачната площадка. Сериалът се превръща в истински хит в южната ни съседка, а очаровани от екранното им партньорство, впоследствие продуцентите на „Опасно изкушение“ ги събират отново. Звездният каст в забавната романтична поредица се допълва още от Серен Шириндже и Памир Пекин.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв