Случайният телефонен разговор, който Христо (Иван Юруков) провежда с непознатия Г-н Ефективен, още повече ще засилят съмненията му, че бившата му съпруга Яна (Весела Бабинова) вече го е заменила с нов мъж.

Свързани новини

04.03.2022 11:03

Изневери и ревност в Мен не ме мислете

Видян 1115 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Подозрения за изневяра и ревност ще станат повод за неловки ситуации между героите в новите епизоди на сериала „Мен не ме мислете“ тази седмица.


 


Случайният телефонен разговор, който Христо (Иван Юруков) провежда с непознатия Г-н Ефективен, още повече ще засилят съмненията му, че бившата му съпруга Яна (Весела Бабинова) вече го е заменила с нов мъж. В стремежа си да разбере повече за случващото се в личния живот на Яна, той стига до крайности и ще посее подозрението за изневяра и в мислите на Ася (Дария Симеонова). Как младата асистентка реагира на новината, че Мартин (Руши Видинлиев) има друга жена в живота си и ще има ли смелостта да му поиска обяснение, зрителите могат да разберат от 20.00 часа, в ефира на bTV.


 


Дали отношенията между Яна и Мартин будят необосновани съмнения у близките им или между тях наистина се заражда привличане? Адвокатът не крие възхищението си от борбената майка, което все по-често го кара да я възприема в неочаквана и провокативна светлина. Междувременно нахъсаният адвокат попада в няколко неловки ситуации, които могат да му костват работата.


 


Мартин е човекът от кантората „Захариев и Захариев“, на когото е поверено делото за побой, повдигнато срещу депутата Киров. В образа на политика е актьорът Роберт Янакиев, за когото подобна роля не е непозната и от реалния живот.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,