Индиана Джоунс

Свързани новини

12.06.2023 10:42

Индиана Джоунс след Кан с БГ премиера на 30 юни

Видян 911 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 30 юни един от най-великите филмови герои на всички времена се отправя на последното си приключение в Индиана Джоунс и реликвата на съдбата. Както писахме, световната му премиера беше извън конкурса на феста в Кан през май. От мястото на събитието оценката на критиката е: по-добър от миналата част. Но то не бе и трудно - тя беше слаба!


В главната роля се завръща неподражаемият Харисън Форд, който е категоричен: Индиана Джоунс и реликвата на съдбата е достойният завършек на сагата. Форд ни отвежда зад кулисите на продукцията в специално видео, в което заедно с режисьора Джеймс Манголд и актрисата Фийби Уолър-Бридж разкриват каква е тайната на светкавицата в бутилка, каквито са изпълнените с много удивителни моменти и опасности филми за Индиана Джоунс.


Действието в лентата се развива през 1969г., когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Мадс Микелсен) – бивш нацист и настоящ служител на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася.


Делян Сталев




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби