Гумени глави

Свързани новини

26.09.2023 16:15

Гумени глави се завръщат с концерт в София

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След ударното завръщане на ГУМЕНИ ГЛАВИ това лято, ето че се задава нова вълна концерти на култовата банда и през есента. В оригинален състав – Мишо Шамара, Вальо Кита и DJ Dido D (Dian Solo), групата ще разлюлее столичната зала PIROTSKA 5 (на ул.“Пиротска 5“) на 11 октомври. Концертът на обичаната банда в София ще бъде част от есенното им турне, а освен тримата главни герои на сцената ще стъпят звездите от R&B Records: Лошите (Две Лица), Силвия (Антибиотика), Конса, Lil Sha, RBR и TUFO.


Специални гости на 11 октомври и в турнето на бандата през октомври ще са DJ STANCHO и ДИМНА ЗАВЕСА от SNIPER RECORDS. „За първи път ще бъдем всички на една сцена и ще сътворим много история и брутални концерти“, споделя развълнувано Мишо Шамара, който ще пристигне от САЩ специално за турнето. Над два часа страхотен лайв с най-доброто от ГУМЕНИ ГЛАВИ, R&B Records и SNIPER RECORDS очаква всички присъстващи в зала „PIROTSKA 5”.


Ще звучат култови хитове в оригинални и осъвременени версии от ранните албуми – "Квартал 41", "Гуми втора употреба", "За повече пари", "За още повече пари", а сред тях са парчетата "Ще му разбия главата", "Даниела", "Гуантанамера", "Три бири", "Трета вежда" и много други. Една от най-емблематичните български рап групи от 90-те години на 20 век, творила и оставила трайна следа в музикалния вкус на не едно поколение, ще хвърли в екстаз феновете си в София с неповторимото си присъствие, висока класа и страховита енергия. На 11 октомври вратите на „PIROTSKA 5” ще бъдат отворени в 21:00 ч., а началото на концерта е точно в 22:00 ч.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв