40 години на сцена
01/03

Свързани новини

21.09.2023 11:16

Миле Китич отпразнува 40 години на сцена с мегаконцерт в Арена София

Видян 817 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендата на сръбската музика Миле Китич избра да отпразнува своя юбилей "40 години на сцена" в зала Арена София с мегаконцерт, който се състоя вчера (20.09)

Шоуто започна с ефектно 3D осветление, идващо право от сцената, епична музика и спиращи дъха вибрации, от които потръпнаха всички 12 000 фенове на Миле в залата, а след това публиката беше подгряна от оркестъра на Енджия Маврича.




Миле Китич безспорно е един от най-обичаните изпълнители у нас и вчера го доказа за пореден път, когато цялата зала беше пълна и пееше в унисон с него. Като специален гост на концерта се появи и популярният в цяла Сърбия певец, композитор и текстописец Педя Меденица.
Миле неведнъж е заявявал, че Меденица е негов много близък и обичан приятел, и колега. Педя Меденица е най-известен с това, че е автор на текста на песента Imam ljubav ali kome da je dam (Имам любов, ала на кой да я дам), която се изпълнява от босненецът Амар Гиле и след изпяването й на финала в сръбското шоу Zvezde Granda, Амар става суперзвезда във всички бивши Югославски републики.



Екип от редактори на продуцираното от Grand Production шоу Zvezde Granda присъствал на предпоследната репетиция на Миле Китич преди да замине за концерта си в София. Той отворил душата си пред тях и разкрил, че е много нетърпелив да застане пред българската публика.

"Често ходя в България. Както по участия, така и на почивки, а на всеки две-три години изнасям концерт в Арена София. Там е мястото, където хората ме обичат и се чувствам най-добре. Концертите са малко стресиращи, но искам да почета и уважа всички мои фенове, които не могат да дойдат в клубовете на мое участие. Очаквам на концерта всичко да е наред. Увериха ме, че всичко ще си е на мястото и вече чакам с нетърпение", заявил Миле Китич пред екипа на Grand.




Въпреки леката тревожност и нетърпение от негова страна, Миле Китич успя да оправдае очакванията на публиката. След като изпя и последната си песен, той закри концерта с думите: "Туто финито! Полицай щунде! До следващия път!"

Туто финито - в превод от италиански, завършек, край на нещо.

Полицай щунде - в превод от немски, полицейски (вечерен) час.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв