Гуинет Палтроу имала "голяма химия" с Брад Пит, а Бен Афлек

Свързани новини

05.05.2023 17:20

Гуинет Палтроу имала "голяма химия" с Брад Пит, а Бен Афлек бил "технически отличен"

Видян 2546 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Алекс Купър, водеща на подкаста Call Her Daddy, е новият Хауърд Стърн, реформиран шокшоуджия, по начина, по който кара хора като Гуинет Палтроуда говорят за хора като Брад Пит. И не просто да говори за Брад Пит, а да говори за това, че е спала с Брад Пит, като го сравни с друг неин любим от миналото - Бен Афлек.

В началото на интервюто Купър организира игра, наречена "Брад или Бен", и Палтроу веднага отговаря: "Брад". И тогава играта започва. Купър попита кой е по-добър в леглото, което за момент стресна Палтроу.

"Това е наистина трудно", каза Палтроу. "Защото Брад беше нещо като основна химия, любовта на живота ми по онова време".

"И тогава Бен беше, като че ли, технически отличен", уточни Палтроу. "Не мога да повярвам, че дъщеря ми слуша това!"

Те изиграха игра на "Чукай, ожени се, убий", като добавиха и бившия съпруг на Палтроу, Крис Мартин. Палтроу заяви, че би се омъжила отново за Мартин, тъй като той ѝ е дал децата им - Епъл, която дойде на записа с нея, и Мосю.

"Мисля, че Брад", каза Палтроу за това, че ще се ръкува с бившия си годеник. А Бен? "Бен, да, Бог да го благослови."

Палтроу сподели също, че Пит е бил голямата любов в живота ѝ, която е започнала още когато са се запознали на снимачната площадка на "Седем". Това е била "голяма, голяма любов от пръв поглед", казва Палтроу. "Беше лудост."

През 1996 г., докато Пит снима филма "Седем години в Тибет" в Аржентина, двамата се сгодяват. "Една вечер бяхме на балкона на къщата, която бяхме наели в едно малко градче в Аржентина", разказва изпълнителният директор на Goop. "Бих искала да си спомням какво точно каза, но той ми предложи, беше фантастично, бях развълнувана... Бяхме говорили за това, но бях изненадана в момента, помня това.... Трябва да съм била на 24 години."

Шест месеца по-късно Палтроу го отменя, обяснявайки на Купър, че "има да развива много неща, като се обърна назад. В много отношения започнах да се чувствам напълно себе си чак на 40 години. И имах толкова приятен проблем. Всъщност дори не разбирах как да слушам инстинктите си и да действам от това място, което е правилно за мен. Винаги се опитвах да отсъждам какво е правилно за всички останали".

"Когато погледна назад, аз наистина бях дете, наистина повече от много 22-, 23- или 24-годишни, които бих срещнала сега", добави тя. "Наистина не бях изследвала коя съм, какво е важно за мен, какви са моите граници."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към