Gucci Mane

Свързани новини

04.07.2023 10:40

Gucci Mane с нова локация в София

Видян 2069 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В отговор на огромното търсене на VIP места за предстоящия концерт на Gucci Mane в София на 08 юли, 359 Hip-Hop с радост обявява промяна на мястото на шоуто. Преместваме дългоочакваното събитие в Tenta, най-иновативното и спиращо дъха пространство за събития в столицата. Tenta, разположена до Asics Arena (известна преди като зала “Фестивална"), е олицетворение на лукс и ексклузивност, отговарящ на артист от ранга Gucci Mane.


Мястото ще подобри концертното изживяване за всеки фен. Друга голяма изненада за родните фенове е, че още двама артиста, които придружават Gucci Mane на европейското му турне, ще се присъединят към него на сцената на TENTA - обещавайки невероятно изживяване и ексклузивно трап парти.  Пригответе се да бъдете запленени от заразяващите ритми на Yung Dred  & Richie Wess .  Очаква ви несравнима енергия и незабравими спомени. Не пропускайте това необикновено събитие, което гарантира, че ще вдигне стандарта за едно наистина уникално и епично трап парти! И това не е всичко!


Преди американските звезди на сцената, уникален преформърс ще направи шест кратният носител на наградата “Рапър на годината” от 359 Hip-Hop Awards - 100 КИЛА.  Към него ще се присъединят Големият, Wosh MC, Светлин Къслев и други родни изпълнители, които заедно ще се погрижат за един музикален преход - подходящ за звезда от ранга на Gucci Mane. Предвид атмосферните условия в момента и прогнозата за валежи, съвпадаща с датата на концерта, 8 юли, организаторите местят събитието в Tenta, за да могат посетителите на концерта да се насладят на едно изключително музикално преживяване с Gucci Mane. 


Възможността за паркиране в непосредствена близост до мястото, също ще допринесе за пълноценното изживяване от концерта без атмосферните условия да попречат. Освен това, 359 Hip-Hop осигурява, места пред шатрата, където на голям екран, феновете ще могат да гледат в реално време какво се случва на сцената. Билетите за това пространство са на цена от 50 лева. Последни VIP билети могат да бъдат закупени на bilet.bg и от организаторите.




 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.