Гледаме Зоуи Дешанел в шоуто Брат срещу брата
12.04.2023 14:35

Гледаме Зоуи Дешанел в шоуто Брат срещу брата

Видян 786 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Суперзвездните експерти по обновяване на домове и недвижими имоти, братята Джонатан и Дрю, създават обрат в състезанието си за реновиране на къщи с цел печалба - без правила! Сега те могат да купуват и влагат колкото и каквото преценят в битката си за реновиране на къщи, които трябва да продадат на възможно най-висока цена.


Актрисата Зоуи Дешанел е скритото оръжие на Джонатан и освен, че е негова половинка в живота от близо 4 години, сега се включва със съвети какво се харесва в сферата на имотите в Лос Анджелис. Новият сезон на риалитито Брат срещу брата е с премиера този месец и нов епизод ще се излъчва всеки четвъртък от 20:00 часа по телевизионния канал HGTV. „Този ​​сезон обещава да бъде като никой друг, нека най-добрият брат победи“, споделя Дрю. „Този ​​път единственото правило е, че няма правила“, допълва Джонатан. Сезонът от шест епизода започва с изненадващ обрат: нулеви ограничения за бюджети, ремонти или местоположение на къщи.


В сблъсъка на неограничени възможности всичко е възможно, тъй като братята използват максимално изобретателността си в обновяването и уменията си в сферата на недвижими имоти. Всичко това с крайна цел да добавят най-голяма стойност към избраните от тях къщи. Семейството им е въвлечено в надпреварата, като по-големият брат Джей Ди е рефер между двамата, а приятелката на Джонатан, актрисата Зоуи Дешанел дава своите съвето като коренячка от Лос Анджелис. Звезди от HGTV, Food Network и discovery+ се включват, за да оценят седмичните битки на братята.  В крайна сметка този, който добави най-голяма стойност на дома, ще си тръгне с желаната награда – правото да се хвали с титлата „Най-добрият брат“.


„След като се състезавах на собствена територия миналия сезон, си тръгнах като победител и няма начин да позволя на Джонатан да ми вземе титлата“, споделя Дрю Скот. „Искам да спечеля в Лос Анджелис и сега, когато живея и тук, ще бъде честна битка, в която ще дам всичко от себе си. Ще видите едни от най-амбициозните ни съревнования досега и всичко ще се сведе до това кой го прави най-добре.“ - допълва Джонатан Скот. Той и Зоуи Дешанел купиха над 100 годишна къща в Лос Анджелис, която преобразиха и превърнаха в свой дом през 2020 година. Двамата се срещат през 2019 в предаването Carpool Karaoke и оттогава са неразделни. Сезонът включва забележителен състав от съдии, сред които познати лица от другите предавания на HGTV като  Дейвид Бромстад (Къща от лотарията), Майк Джаксън (Женени за недвижимите имоти) и Кендра Уилкинсън (Кендра продава Холивуд), които ще решават кой брат печели всеки седмичен двубой.


Седмичният победител ще бъде награждаван с преживяване, която ще покаже на зрителите. Сред тези поощрения са управление на марсохода в лабораторията за реактивни двигатели на НАСА и разходка с емблематичен експонат от автомобилния музей Питърсън. Губещият предизвикателството от епизода пък ще се сблъска с различни неприятни задачи, като почистване след победителя или да бъде „разрязан“ наполовина от брата победител в магичното шоу в Magic Castle в Лос Анджелис. Шоуто има и социална кауза - част от приходите от продажбите на жилища ще отидат за Turn Up! Fight Hunger в подкрепа на проекта за борба с детския глад - No Kid Hungry. Риалити шоуто на Warner Bros. Discovery по HGTV Брат срещу брата е продуциранo от Scott Brothers Entertainment, с Дрю и Джонатан като изпълнителни продуценти. Ето и трейлър:  https://youtu.be/15swClW_aD4


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,