Lawmen: Bass Reeves по SkyShowtime

Свързани новини

23.11.2023 13:54

Гледаме сериала Lawmen: Bass Reeves по SkyShowtime

Видян 1059 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

SkyShowtime съобщи, че очакваният с изключителен интерес сериал Lawmen: Bass Reeves ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от 18 декември, като всеки понеделник ще бъде представян по един нов епизод. В сериала участват изпълнителният продуцент, номиниран за награда Emmy, Дейвид Ойелово, Лоурън И. Банкс, Деми Сингълтън, Форест Гудлък, Бари Пепър, носителят на почетната награда Oscar Доналд Съдърланд и номинираният за награда Emmy Денис Куейд.


Представяйки неразказаната досега история на най-легендарния служител на реда в Стария запад, Lawmen: Bass Reeves проследява развитието на Рийвс (Ойелово) и възхода му от роб до служител на реда като първия чернокож маршал в САЩ на запад от река Мисисипи. Въпреки арестите на повече от 3000 престъпници през цялата му кариера тежестта на значката е огромна и той се бори с моралните и духовните последици, които трябва да понесе любимото му семейство.


Lawmen: Bass Reeves е един изцяло нов и самостоятелен сериал антология с бъдещи продължения, които ще проследяват историите на други служители на реда и престъпници, оставили следа в историята. Постоянният актьорски състав включва Хоакина Калуканго, Лони Чавис, Грантъм Коулман, Тосин Морохунфола, Дейл Дики, Роб Морган, Райън О'Нан, Марго Бингъм, Мо Брингс Пленти, Джъстин Хърт-Дънкли и Бил Доус.


Гостуващи звезди са Шей Уигъм и Гарет Хедлънд. Създаден за телевизията от изпълнителния продуцент и шоурънър Чад Фиън, Lawmen: Bass Reeves е продуциран и от Тейлър Шеридан, номиниран за награда Oscar, Дейвид Ойелово, Дейвид С. Гласър, Джесика Ойелово, Дейвид Пърмът, Кристина Александра Ворос, Рон Бъркъл, Боб Яри и Дейвид Хъткин. Сериалът е продуциран от MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Bosque Ranch Productions на Шеридан и Yoruba Saxon на Ойелово и се разпространява от Paramount Global Content Distribution. Lawmen: Bass Reeves е най-новото заглавие от колекцията сериали на Шеридан, които се предлагат за стрийминг по SkyShowtime: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King и Yellowstone=


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Свобода, пътешествие, приключения

Свобода, пътешествие, приключения, какво по-подходящо