Мунир, определян като "Кръстникът на дизайна на коси“, за първи път ще проведе прочутия си мастър клас на 30-и септември в Пловдив и градът ще се превърне в своеобразна европейска столица на красотата.

Свързани новини

15.08.2023 09:30

Фризьор №1 в света идва в Пловдив

Видян 3088 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мунир, определян като "Кръстникът на дизайна на коси“, за първи път ще проведе прочутия си мастър клас на 30-и септември в Пловдив и градът ще се превърне в своеобразна европейска столица на красотата.

Мунир е дизайнер на коси от Ливан, който е известен със своите забележителни прически, направени за по-малко от 1 минута. Той създава идеално балансирано омбре, красив балеаж и екстравагантни сватбени прически. Мунир е автор на перфектни трансформации, които споделя във видеоклипове в социалните си мрежи. Талантливият творец е провел повече от 14 мастър класа в цял свят, които са посетени от над 15 000 международни дизайнери на коса. В Лондон, Париж, Сидни, Дубай, Милано, Брюксел, Истанбул, Варшава, Барселона и много други градове вече има дизайнери на коса, които носят наследството на Мунир. През 2023-а година ще се проведат само два от вдъхновяващите мастър класове на именития дизайнер на коси в Пловдив и Маями.

На 30 септември в Палата 6 на Международен пловдивски панаир, за първи път в България и единствен за Европа през тази година, професионалисти ще се включат в знаменития "School Master Class“ на Мунир. Вълнението сред  последователите му е огромно, а благодарение на организаторите от Christian Of Roma, Пловдив ще се превърне в Европейска столица на красотата.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.