Свързани новини

04.06.2012 11:40

Евгени Минчев с Китаеца за ЧРД

Видян 2429 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сензационна ПОЛОВИНКА избра за купона по случай своя юбилей Евгени Минчев. Нетолъчно до него по време на соарето в италианския ресторант на Кемпински хотел Зографски беше бившият съпруг на Азис и настоящ продуцент на фолкзвезди Ники Първанов – Китаеца. Това беше голямата сензация на иначе традиционното парти на 2 юни, с което лордът отбелязва рождения си ден всяка година. На ВИП масата на юбиляра, наред с Китаеца, седнаха бизнесдамата Мая Цакова, шефката на Жени - ГЕРБ Албена Йорданова и олигарсите Барбукови. Димитър Барбуков стана център на купона, когато предрешената като готвачка певица Камелия Воче – ексзвезда на ТВ7 и бивша половинка на легендарния футболист Божидар Искренов – Гибона, го накара да замеси тесто за италианска паста. Милионерът се наложи да забърка яйца – нещо, което по думите на съпругата му Весела не прави. Той нямал навика дори хляб да реже в домовете на семейството в София и Виена, между които делят своето време.  В ролята на готвач влезе и Магдален Димитров – босът на модната верига Десизо Мони.


След като захвърли шапката и престилката, Камелия Воче показа уникални гласови данни, с които смая присъстващите. От баладите на Уитни Хюстън до Аве, Мария, ставащата на 50 тези дни красамвица със супер фигура демонстрира класа.


Най-стилна двойка както винаги бяха въртящите семеен бизнес Ивана Скендерова, която познаваме като лице на МТел, и Мартин Горанов, който пък беше футболист преди години. Бизнесменът Ники Младжов, бизнесдамите на годината в няколко категории и други приятели на Минчев допълваха компанията на партито.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв