Еротичният трилър Честнът Спрингс

Свързани новини

12.03.2024 08:03

Еротичният трилър Честнът Спрингс с продължение

Видян 683 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да работиш като бавачка на петгодишния син на най-намръщения самотен баща на света би трябвало да е лесно. Стига само тя да можеше да откъсне очи от него, а той да държи ръцете си далеч от нея. Уила решава да прекара лятото в Честнът Спрингс, за да си почине от шумотевицата на големия град. Новият ѝ шеф, Кейд Итън, е груб, раздразнителен и не ѝ обръща почти никакво внимание.


Широкоплещестите каубои със загрубели от работа ръце обаче винаги са били ахилесовата пета на градските момичета и Уила не прави изключение. Но когато една нощ тя го примамва в горещата вана за игра на истина или предизвикателство, всичките им карти – и дрехи – са свалени.


Не след дълго Уила се влюбва в Кейд и осъзнава, че зад грубата му външност се крие ранима душа. Предишните жени в живота му са го накарали да повярва, че не заслужава да бъде обичан. Уила обаче е на друго мнение. И макар договорът като бавачка да е за два месеца, сърцето ѝ подсказва, че ще остане в Честнът Спрингс завинаги. "Обичам всяка една от книгите си, защото съм вложила частица от душата си, но ако все пак трябва да избера, то това е „Безсърдечен“, втората книга от серията.


Откривам голяма част от себе си в Уила – дълго време се чудех с какво искам да се занимавам, работех като барманка, записах се в колеж, но не можех да открия призванието си до момента, в който не започнах да пиша. „Безупречен“ също ми е сред любимите, защото се забавлявах страшно много, докато я пишех, а и тя постави началото на най-успешната ми поредица. И колкото и нескромно да звучи, смятам, че книгата е страхотна и ще накара читателите да се потопят в света на фантазиите и да забравят за напрегнатото си ежедневие", споделя авторката на романа, Тик Ток сензацията Елси Силвър.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително