Свързани новини

26.06.2020 15:06

Енджи Касабие пуска свои здравословни продукти

Видян 1586 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност на това което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава щастие, здраве и има сила, която да промени живота ви.


Проектът “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн ще обедини от 5-7 юли почитателите на здравословния начин на живот и лайфстайл. Гостоприемни  домакини са Фабрика за храна и танци.  “Имаме голямото желание да ви разкажем за силата на чистия въздух, вода, слънце за нашето песто от коприва и семена, приложимо от закуската до вечерята за профилактика на носа с мед или масло”  разказват с гордост Руслан  Радков и Галя   собствениците на  Фабрика за храна и танци.  В новия проект  “Глътка здраве”  д-р Енджи Касабие и а Рабих ел Зейн “Мистър Ливан” ще обърнат внкмание на най-малките посетители - децата.  Как да се хранят здравословно, какво е полезно да се хапва,  да пием ли повече вода?  Полезни съвети и практични занятия сред природата. 


“Когато пред нас застане възрастен, ние виждаме детето в него. Припомняме му за света, който е забравил и начина по който да се върне към него.  От 5-7 юли децата ще се насладят заедно със звездния диетолог д-р Енджи Касабие на истинска детска кухня за приготвяне на сушени плодове (при лошо време).  По време на здравословното събитие “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие  гостите ще се потопят  в  атрактивен сух басейн с 300 000 бр. топки,  вечерно пяна парти.  В сезона на светулките  тук може да се ходи  на лов (за светулки).  Деца приготвят сурови бонбони; Шоколадова работилница.  Деца приготвят суши и сладолед.  Уъркшоп “ Кожарско ателие” -  Д еца и родители могат да си изработят ,собственоръчно, малки аксесоари от естествена кожа.  Готови ли сте да изобретявате и преоткривате света?  д-р Енджи Касабие и Руслан Радков ще ви покажат как от 5-7 юли във Фабриката за храна и танци.  По време на здравословното събитие д-р Енджи Касабие ще представи   своята първа линия продукти за здраве и красота.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое