Холивудската звезда Джони Деп ще участва в третото продължение на хитовия сръбски филм Южен вятър на режисьора Милош Аврамович

Свързани новини

11.04.2022 10:24

Джони Деп влиза в продължението на Южен вятър

Видян 3527 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Холивудската звезда Джони Деп ще участва в третото продължение на хитовия сръбски филм Южен вятър на режисьора Милош Аврамович. Той ще изиграе една от главните роли, заедно с Милош Бикович и Миодраг Радонич, и ще бъде наркодилър, пише сръбското издание Курир.


 


Преговорите с Деп са започнали през октомври, когато той беше в Белград. Деп обаче не е единствената световна звезда, която ще участва в новото продължение на филма. Майкъл Мадсън и Уилям Болдуин ще играят американски агенти. Снимките ще започнат до края на юни. Главният изпълнител във филма Милош Бикович никога не е крил, че иска да се снима с известния актьор. "Деп е страхотен и има прекрасни роли.


 


Бих искал да го видя в продължението, той може сам да избере роля. Която и да е, освен Петър Мараш“, каза Бикович в тв интервю. До месец стартират и снимките за втори сезон на сериала Южен вятър, който ще бъде излъчен през 2023.


 


Тези дни сръбските таблоиди пишат, че Милош е купил луксозен мезонет в затворен комплекс, а негови комшии ще бъдат тенисиста Новак Джокович, както и дъщерята на Цеца - Анастасия.



Делян Сталев



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак