"Факт е, че ако си жив и относително здрав на по-напреднала възраст - искам да кажа, аз съм почти на 85 години. Фактът, че все още съм жива и работя, уау, кой се интересува дали нямам старите си стави? И вече не мога да карам ски, колело или да тичам? Ех. Знаеш ли, можеш да си наистина стар на 60 години, а можеш да си наистина млад на 85. Здраве!"

Свързани новини

27.06.2023 13:26

Джейн Фонда, 85 г.,: Отказах се от пиенето, защото ми остават само "толкова много утрешни дни"

Видян 1625 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джейн Фонда може и вечно да пие ледено мартини, когато се снима в сериала "Грейс и Франки", но в реалния живот актрисата напоследък е пълна въздържателка.

В интервю за CBS News относно последния сезон на сериала - най-дълго излъчваният оригинален сериал в историята на Netflix - Фонда разкри, че е спряла да пие. "И ето защо: Защото дори и с едно питие, например, ако тази вечер изпия едно мартини, утре ще съм на половина", обясни тя.


"Сега това не беше вярно, когато бях по-млада. Но с напредването на възрастта мисля, че алкохолът ти влияе по различен начин. А на мен ми остават само толкова много утрешни дни. Не искам да съм на половина за нито едно от тях!"

Разбира се, след като е била ръководител на империя за физически упражнения, актрисата винаги е била много съвестна по отношение на здравето си, но на нейната възраст това вече означава да приеме и всички неща, на които тялото ѝ вече не е способно.

"Съзнавам, че съм по-близо до смъртта. И това не ме притеснява толкова много", казва Джейн Фонда. "Това, което ме притеснява, е, че тялото ми, знаете ли, по принцип не е мое! Коленете ми не са мои, бедрата ми не са мои, рамото ми не е мое. Гледате някой, който е само аз оттук нагоре." Но въпреки това тя казва:

 "Факт е, че ако си жив и относително здрав на по-напреднала възраст - искам да кажа, аз съм почти на 85 години. Фактът, че все още съм жива и работя, уау, кой се интересува дали старите стави ме слушат? И вече не мога да карам ски, колело или да тичам? Ех. Знаеш ли, можеш да си наистина стар на 60 години, а можеш да си наистина млад на 85. Здраве!"




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към