Свързани новини

03.07.2013 13:05

Деси Банова пие Швепс в бар №1

Видян 1999 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със стилно парти в Rooftop Bar на Sense Hotel , в компанията на звезди от малкия и големия екран, Schweppes отбеляза своя 230-ти рожден ден. Любимата марка за хората с опит отново припомни своята дългогодишна история на уникален вкус и интелигентен стил, налагани и въплъщавани вече трето столетие.


Красивата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова беше специален гост на събитието.


„По повод своята впечатляваща годишнина, Schweppes създаде, за да сподели с всички свои почитатели, пет вдъхновяващи 30+ Златни правила, с които предава философията на позитивния опит и умението да се наслаждаваме пълноценно на живота, преминавайки през него. Преминали през въпросите, през моментите на търсене на важните отговори, през победите и неуспехите, след 30-тата си годишнина сме осъзнали целите си, научили сме уроците,  открили сме пътя  и ценностите, които ни вдъхновяват да вървим уверено“, приветства гостите Евгения Стоичкова, оперативен директор на Coca-Cola за България, Румъния, Албания и Молдова, като представи златните правила на Schweppes:


Keep it positive


Get straight to the point


Refresh your mind


Go for both style and essence


Remember the good times


Гостите имаха възможност да опитат правилата на Schweppes и под формата на коктейли, и да се насладят на прекрасния глас на Мирослава Кацарова.


Историята започва през далечната  1783 г. Безалкохолната напитка Schweppes e създадена от Johann Jacob Schweppe - часовникар с немско-швейцарски произход и силен интерес към природните науки. Воден от изобретателността си, той създава машина, която добавя милиони мехурчета въглероден двуокис във водата. По този начин се създава първата безалкохолна напитка в света. Комерсиализирането на откритието през 1783 г. е реално началото на историята, а компанията Schweppes е основана девет години по-късно във Великобритания.  


Емблематична за историята на Schweppes е 1851 г., когато в Лондон се провежда Great Exibition. Събитието е в създаден за целта невероятен стъклен дворец, наречен Crystal Palace, а фонтан с Schweppes посреща гостите. Фонтанът се превръща в незаменим елемент от логото на популярната марка.


През 1870 г. Schweppes изиграва своята историческа роля в борбата с епидемията от малария сред британците в Индия, предизвикана от недостиг на питейна вода. Създадената напитка Indian Water Tonic съдържа хинин, който облекчава симптомите на болестта. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак