Свързани новини

28.10.2011 17:34

Деница Атанасова-Гергова е новото лице на Рейндж Роувър за България

Видян 4155 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Деница Атанасова-Гергова, президент на Галерията за модерно изкуство в София, стана лице на Range Rover Evoque за България.


Бизнес дамата получи ключовете на своя личен автомобил от Г-н Филип Майкъл Пфое – собственик и управител на Мото-Пфое Груп, на  специално медийно събитие, което се състоя на 26 октомври в арт салона на Оборище 10.


Изборът на място за представянето на новия шедьовър на британското автомобилостроене още веднъж демонстрира сливането на автомобилния дизайн с изкуството.


„Благодаря на Г-н Филип Майкъл Пфое и на екипа на Мото-Пфое България за честта да бъда лице на новия Range Rover Evoque! Имах възможността да добия първи впечатления от този елегантен автомобил в градска среда и наистина успях да почувствам силата на неговото присъствие! Автомобил с вълнуващ дизайн, на външен вид Evoque изглежда компактен, но влезеш ли в него усещаш простор, свобода на движенията и удобство, чувстваш се модерен и актуален. Истински автоарт  за ценители, който чудесно приляга на динамичните млади хора. Децата също ще се чувстват удобно в този автомобил, благодарение на интегрираната система за забавления на задните седалки”, сподели Деница Атанасова–Гергова.


 


 


Range Rover Evoque – хитът на годината


 


 


Новият Range Rover Evoque, чийто дизайн е създаден с личното участие на Виктория Бекъм, прикова вниманието на хората в България. Компактният британски SUV е най-коментирания автомобил в страната през последните два месеца.


Премиерата на новия хитов модел у нас се състоя през септември, а месец по-късно вече е продадена цялата квота за България за 2011 г. Цената на Еvoque започва от 68 хиляди лева с ДДС. Поради големия интерес у нас, от Land Rover обещават да осигурят допълнителни бройки  за нашата страна. Желаещите, обаче, трябва да побързат, ако държат да притежават пленителния Evoque до края на тази година.


Evoque е най-компактния, лек и иновативен автомобил, произвеждан някога от Range Rover, без компромис с лукса и динамиката. Този модел е истинска революция по отношение на дизайн и излъчване.


Range Rover Evoque e предназначен за онези клиенти, които не са готови да пожертват традиционните 4х4 качества за сметка на впечатляващия и компактен дизайн. Визията на автомобила е родена от страстта на марката, но е различна, практична, привлекателна и вълнуваща, защото Range Rover никога не е произвеждал обикновени автомобили.


„Създадохме един невероятно вълнуващ автомобил, който се присъединява към стилната и луксозна гама, която вече имаме. Вярваме, че новият „диамант” в колекцията ни, ще се превърне в нашия бестселър”, заяви с гордост доктор Ралф Степ, главен изпълнителен директор на Jaguar и Land Rover.



Evoque е един от 40-те нови продукта, които ще бъдат представени в следващите 5 години от Jaguar и Land Rover. Той дава началото на най-мащабната офанзива в историята на двете британски марки в луксозния премиум сегмент. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв