Свързани новини

26.08.2011 14:10

Бизнесмен и синът му - героите в новия сериал на bTV „Седем часа разлика”

Видян 1926 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От септември зрителите на bTV ще имат възможност да видят Калин Сърменов и Тони Минасян в главни роли в новия български сериал „Седем часа разлика”.


Поредицата, вдъхновена от действителни събития и хора, ще покаже на зрителите виден български „бизнесмен” – Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов). Той е бивш спортист, бивша мутра и настоящ предприемач. Връзките му в подземния свят обаче не са прекъснати, а маниерът му на правене на бизнес все още напомня за миналото му. Милото е израснал с Таня Стоева (Ваня Цветкова) и това прави връзката му със съдебната власт особено силна…


Михаил Михайлов има син – Роки (Тони Минасян). Той е съученик и бивш приятел на дъщерята на Таня – Мая (Боряна Братоева), която остава голямата му любов. Роки е арогантен и смята, че единственият начин да постига целите си е чрез насилие - такова възпитание е получил от баща си и от средата, в която е израснал. Отношението на Милото към сина му е като към една от неговите подчинени мутри. Как ще реагира Роки, когато Мая се влюби в друг?


Какви машинации е готов да направи Милото, за да постигне целите си? Ще успее ли Роки да си върне Мая и да превъзмогне отношението на баща си, ще стане ясно през септември само по bTV в новия сериал „Седем часа разлика”.  




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци