Беше красиво пътешествие

Свързани новини

29.07.2022 17:07

Бийонсе се завръща след 6-годишна пауза

Видян 2542 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Beyoncé дава началото на една нова ера на свобода, вдъхновение и артистичност със седмия си студиен албум RENAISSANCE. Колекцията пристига 6 години след появата на аплодирания от критиците проект Lemonade, издаден изненадващо през 2016 г. Магията на RENAISSANCE е и в извисяващите се вокали на Beyoncé - богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, които биват допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.  Издавайки албума без допълнителни визуални елементи, суперзвездната певица дава на феновете си възможността да се потопят в процеса на слушането, наслаждавайки се на всеки миг от скъпоценната продукция.


Докато “Break My Soul” - първият сингъл от колекцията - бива представен с минималистично лирик видео, издаването на RENAISSANCE без съпътстващи визуализации е ход, променящ културата и дефиниращ ера на преоткриване. Тя продължи нетрадиционното разпространение с издаването на първото парче от албума в полунощ, в деня на лятното слънцестоене. Колекцията е празник за клубната ера - кулминация на свободата, бягството и екстаза, предразполагащи хората творчески да изразят себе си чрез ритъма.


„Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, където всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден - място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни.


Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви”, споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция. С екип от талантливи сътрудници, включително The-Dream, Nile Rodgers, NOVA, NO ID, Raphael Saadiq, Mike Dean, Honey Dijon, Chris Penny, Luke Solomon, Skrillex, Beam, Big Freedia, Grace Jones и Tems, Beyoncé „преоткрива музиката“, както е описан албумът от The Times of London.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци