Свързани новини

27.09.2012 11:35

Аржентинската легенда гостува на Yalta Club

Видян 1647 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази събота, 29-ти септември, специален гост зад пулта в Yalta Club ще е  аржентинската легенда Hernan Cattaneo. Оригинален и неподвластен на  модни течения, вече повече от две десетилетия той не спира да вдъхновява хилядите си фенове по цял свят. 


Прави го еднакво добре както в клубните си изяви, така и на участията си на най-големите фестивали. Но въпреки натоварената му програма, гостуването му в Yalta Club поне веднъж годишно е закон. Ето какво споделя той за развитието на клубната култура и българската публика:


 „България стартира като млада и ентусиазирана сцена и с годините се превърна в едно от най-интересните и забавни места за свирене в целия свят. Чувствам се привилегирован да съм пряк свидетел на подобна еволюция и да продължавам да се връщам, за да свиря пред все по-изискваща и проницателна публика.“

 

Затова и с визитата си у нас той ще представи новата си компилация The Master Series, която той подготви по повод 20-тата годишнина на музикалната институция Renaissance. Така българската публика ще има възможността да чуе миксовете на Hernan Cattaneo броени дни след световната им премиера.  Българското участие в партито на 29 септември ще бъде в лицето на  резидента на Yalta Club Liubo Ursiny, който Hernan посочи като Breakthrough DJ нa 2010 в класацията Top 100 DJs на списание DJ Mag.




Етикети
, , , , , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към