Арми Хамър

Свързани новини

01.06.2023 16:35

Арми Хамър няма да бъде съден по обвиненията на българката

Видян 1892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Арми Хамър няма да бъде съден по обвиненията на българката Ефи, заявиха от съда в Лос Анджелис. След дълго разследване на полицията, магистратите казват, че не могат да докажат обвиненията в изнасилване, отчасти заради сложната връзка между двамата, съобщава Варайъти. Обвинителката, представена само като Ефи, обвини Хамър в първите месеци на 2021 г.


Тя заяви, че по време на непостоянната си 4-годишна връзка с актьора и наследник на милиардер е била изнасилвана и подлагана на физически и емоционален тормоз. Включително, че в някои моменти чувствала заплаха за живота си. Хамър категорично отрече обвиненията. Но това и последвалите други доведоха до край на кариерата му в САЩ. Агенцията му отказа да го представлява, филмови и тв продукции проведоха нови кастинги за ролите му, премиерата на филма Смърт край Нил се забави, докато отмине бурята и от тогава Хамър не се е снимал в Холивуд. Блондинът продължава да твърди, че всичките му връзки са били по взаимно съгласие. В интервю от февруари, първото от началото на скандала, актьорът казва, че обмислял самоубийството си след обвиненията. В разговора с Air Mail той за пореден път отрече да е престъпвал закона, но признава, че се е държал егоистично с момичетата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към