Свързани новини

28.03.2013 16:26

Андреа и Златка в Dancing Stars

Видян 2256 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Плеймейтката Златка Димитрова и фолк фурията Андреа влизат в Dancing Stars. Само че докато за тъмнокосата изкусителка, която наскоро гледахме във Вип Брадър, участието вероятно ще е епизодично - като гост звезда в лайфа в петък, певицата ще се появи като редови състезател.


От Dancing Stars само пуснаха фитила, че от идната седмица, 1 април, в шоуто ще влезе тайнствена руса звезда. Тя ще стане партньорка на Живко, който пък напусна риалитито заедно със сексоложката Наталия Кобилкина заради ниския рейтинг. Другата подсказка, която дадоха организаторите е, че дамата на Живко е в Германия и го е викнала, за да репитират пасо добле. Така нещата се напасват донейде, защото Андрея е там заради приятеля си, Кубрат Пулев, който тренира там. Вероятно Андреа ще замести Наталия достойно-  тя обича провокациите, амбициозна е, щом още с първия танц иска да е възможно най-подготвена. Освен това певицата е тренирала балет и вероятно няма да й е толкова трудно да се справи с танците.


А колкото до Златка, от няколко дни, тя пуска във фейсбук кратички информации, че танцува и че й е трудно и изморително. "Какво ще кажете да потанцувам малко ;) в DANCING STARS?" и "Днес беше доста изморителен ден! Задачите и танците (за петък, Dancing stars) се оказаха малко изморителни, надявам се да се справя добре! :)) А вие какво мислите? Дали ще се справя?", публикува на стената си чернокосата секс бомба.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак