24.07.2014 16:38

Алисия пак захапа НиЛо

Видян 1870 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като Николета Лозанова злепостави Алисия, сравнявайки я с рошава маймуна, изпълнителката отвърна на обидата и постна снимка с провокативен текст. В Инстаграм профила си тя написа: „Най-привлекателното качество в една жена е това да знаеш, че не е била с всички мъже и няма да бъде просто с някого“. Всички доловиха намека, насочен срещу НиЛо, за която отдавна има вицове, свързани с цели футболни отбори. И не само феновете се досетиха към кого е насочена репликата. „Ха-ха, добре й го каза“, написа пък бившата жена на Благой Георгиев, Христина Витанова, под снимката. Светската клюка тези дни пък разнася, че Ники Михайлов, който неотдава уж си купи чисто ново Порше и го подари на Алисия, просто го бил пребоядисал. Тогава националният вратар се похвали с поредната придобивка към луксозния си автопарк във Фейсбук, като публикува фото с новото тюркоазено синьо возило.


Оказва се обаче, че това е старото Порше Панамера на Михайлов. Футболистът просто пребоядисал черната си бегачка, защото градушката я направила на решето.


Природното бедствие, което изненада столичани преди две седмици, сварило Ники Михайлов на улицата и Поршето пострадало заедно с още хиляди автомобили на простосмъртните граждани в София. Но вместо да удари една черна боя, футболягата се спрял на друг цвят и направил колата като нова за заблуда на противника.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.